• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horor u četvrtoj ligi Hrvatske

Autor mondo.rs

Grupa huligana, sa nekoliko razjarenih pasa, upala na teren na početku meča Špansko - Radoboj u četvrtoj hrvatskoj ligi. "Cilj onih koji su ih angažovali jeste da preuzmu klub", kažu u NK Špansko.

 Horor u četvrtoj ligi Hrvatske Izvor: MONDO/Petar Stojanović
Izvor: MONDO/Petar Stojanović



U najkvalitetnijim fudbalskim ligama širom regiona i sveta ima raznih nefudbalskih i nespoertskih stvari, a tek u nižerazrednim...

Jedna od takvih priča dolazi iz Hrvatske.

Zagrebački "Jutarnji list" izvestio je o, najblaže rečeno, nemilim scenama na utakmici četvrte lige Špansko iz Zagreba - Radoboj iz Varaždina.

Naime, samo što je utakmica počela, na teren je utrčala grupa huligana, sa flašama u rukama, a sa sobom su vodili i nekoliko razrarenih pasa.

Pre toga su upali u klupske prostorije, vređali sve koji su im se našli na putu, a predsedniku kluba Mariju Renduliću pretili smrću.

Dva policajca, kojima su se kasnije pridružila još dvojica, nemoćno su gledali 20-ak huligana, a nasilnici su se primirili, više od pola ih je i pobeglo kada je na sportski kompleks došla interventna policija...

"Nažalost, ovaj grozni incident bio je tek vrhunac stalnog maltretiranja kojem su izloženi moji saradnici i ja kao predsednik kluba. Već nas gotovo godinu dana kojekakvi tipovi vređaju, presreću, prete smrću, u maju je grupa huligana stolcima gađala igrače", kaže Rendulić za "Jutarnji list".

Prema njegovim ocenama, iza tih napada se krije klupska opozicija koja bi da preuzme klub.

Kada je sadašnji predsednik došao na čelo kluba, on je bio u apsolutnom rasulu, ali je Rendulić uspeo da ga podigne "iz mrtvih".


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC