• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvati svesni – čeka nas kazna za "vrbe"

Autor mondo.rs

Hrvatski mediji svesni da u da njihovom savezu preti nova kazna FIFA zbog nedoličnog ponašanja navijača. Videćemo – koja!

Hrvatski navijači ovog puta nisu prekinuli utakmicu reprezentacije sa takozvanim Kosovom odigranu sinoć u Skadru, ali ce Hrvatske fudbalski savez (HNS) i reprezentacija ponovno biti kaznjeni, prenosi portal Index.hr.

U Albaniji na utakmici protiv tzv. Kosova nekoliko puta se čulo skandiranje Hrvata i Albanaca "Ubij Srbina!"

Kako navodi index, sramotno skandiranje organizovano je tako da se sa tribine na kojoj su bili smesteni hrvatski navijači čulo "Ubij", a domaci navijači zatim su odgovarali sa "Srbina". Nakon toga međusobno su se nagradili aplauzom, a zatim je ceo stadion zajedno skandirao "Ubij, ubij, ubij Srbina!"

Novinari iz Albanije javili su kako se na tribini s hrvatskim navijačima čulo i skandiranje "Za dom spremni" i "'Ajmo, 'ajmo ustase!"

Navijači "Kosova" i Hrvatske su uoči utakmice u četvrtak uveče u Skadru zajednički uzvikivali fašističke parole "Ubij Srbina" i "Srbe na vrbe".

U video snimku objavljenom na Jutjubu vidi se kako grupa kosovskih i hrvatskih navijača, posle uzvika "Kosovo, Kosovo" i "Hrvatska, Hrvatska", zajednički pocinju da skandiraju "Srbe na vrbe", a potom više puta "Ubij, ubij Srbina..."

U Skadru, gradu na severu Albanije, odigrana je utakmica između samozvanog Kosova i Hrvatske, u okviru kvalifikacija za svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, u kojoj je Hrvatska pobedila ubedljivo sa 6:0.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milan B Luka

Jao kako je jadno to ,samo treba uefa da ostrani i hrvacku i kosovo sa takmicenja odma, pa zasto vise da se siri mrznja . Jao kako ste jadni,pola tih sto je pjevalo nije ni rodjeno prije rata ,ali to govori koliko je njihov odgoj zatrovan ,GADITE MI SE . ....

Mostarka

Gade mi se..i Hrvati i Siptari..tacno cu poceti da delim ljude po naciji,a ne po ljudstvu..fuj

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC