• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Toti: Samo je Real mogao da me odvede

Autor mondo.rs

Kapiten Rome prisetio se 2003. godine, kada su ga prijatelji, porodica i supruga naveli da "shvati neke stvari" i odustane od velikog transfera.

Frančesko Toti nedavno je napunio 40 godina, od kojih je čak 25 nosio dres Rome i još ga nosi.

Iz ove perspektive, rekao je listu "Korijere delo sport", presrećan je što nije nikuda odlazio još od kadetskih dana, iako je leta 2003. to lako moglo da se dogodi.

"Za mene su Roma i Rim sve. Klub za koji sam navijao od detinjstva i najlepši grad na svetu, koji ima sve - more, planine, spomenike, sunce i strastvene ljude. Šta sam više od toga mogao da poželim u životu?", priča Toti.

Međutim, čak i najidealniji odnos ne može da prođe bez kriznog perioda, a za njega i Romu to je bilo pre 13 godina.

"Bili su tu i Fabio Kapelo i porodica Sensi. To je bio period veoma čudnog odnosa između mene i kluba, jer neke stvari jednostavno nisu išle u dobrom pravcu. Ja sam tražio da nešto urade, a osećao sam da me potpuno ignorišu".

Predsednik Reala Florentino Perez uveliko je okupljao prvu generaciju "galaktikosa" na stadionu Santjago Bernabeu. Nije mnogo nedostajalo da pored Raula, Zidana, Figa, Roberta Karlosa i Bekama, dobije i "princa Rima".

"Real je bio agresivan, nisu pitali za cenu. To je jedini klub u koji sam bio spreman da odem iz Rome, mada sa tugom u srcu. Real nije bilo koji klub, nego najveći na svetu", ističe Frančesko Toti.

"Razmišljao sam o transferu krajnje ozbiljno, ali na svu sreću, moja porodica, prijatelji i supruga su mi pomogli da bolje shvatim neke stvari i ostao sam. Zaista sam zadovoljan što je tako ispalo".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC