• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić: Pišu se bodovi Borcu...

Autor mondo.ba

Trener Borca Vlado Jagodić bio je zadovoljan rezultatom, ali ne i igrom nakon minimalne pobjede protiv zvorničke Drine u derbiju 10. kola Prve lige Republike Srpske.

 Vlado Jagodić poslije Borac - Drina 1:0 Izvor: MONDO/Nebojša Šatara
Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

  Crveno-plavi su golom Siniše Radoje u 10. minutu stigli do nove pobjede i vratili se na lidersku poziciju na tabeli. Pitanje pobjednika riješila je jedna nesmotrenost golmana gostiju Gorana Maksimovića, koji je izgubio loptu, a vezista Borca je ubacio u mrežu.

"U najavi utakmice sam rekao da je Drina ekipa koja prima jako malo golova, da ima konstantu i kostur tima još iz Premijer lige Bosne i Hercegovine i koja ima glavu i rep, što se vidjelo u ovoj utakmici. Naravno, moram da čestitam svojim igračima što su uspjeli da protiv ovakve Drine osvoje tri boda, koja su nam bila glavni cilj. Biću slobodan da kažem da je u ovom trenutku Drina uigranija od nas, što se i pokazalo", rekao je trener Banjalučana poslije dvoboja na Gradskom stadionu.

Šef struke Borca je dodao da se njegov tim mora okrenuti narednim utakmicama posebno jer ga očekuju tri teška gostovanja Zvijezdi 09, Slaviji i Kozari.

"Pišu se bodovi, igra se zaboravlja, mi tek moramo u narednom periodu da gradimo igru koja bi nam donijela dobro u Premijer ligi BiH naredne sezone. Međutim, to je još daleko, prva naredna utakmica je najvažnija", dodao je trener banjalučkog tima i posebno zahvalio publici i "Lešinarima", koji su ih bodrili svih 90 minuta.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Дјуро

Јес зато ти кидну хи хи хи

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC