• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIMERA: Dječak se rugao Sevilji!

Momak rođen 1991. godine bio je strijelac oba pogotka za Rasing u pobjedi u Sevilji (2:1). Atletiko konačno dominira!

 PRIMERA: Dječak se rugao Sevilji! Izvor: MONDO

Serhio Kanales Madrazo, dečak rođen 16. februara 1991. godine, postigao je dva gola za Rasing iz rodnog Santandera i poslao moćnu Sevilju tamo gdje godinama nije bila - u žešću rezultatsku krizu!

Mladi Kanales, koji će tek napuniti 19 godina, pogodio je mrežu Sevilje na Pichuanu u 26. i 38. minutu, donio svom timu prednost od 2:0, a sve što su učesnici osmine finala Lige šampiona do kraja meča uspjeli da urade je da se "upišu" na semafor.

Golom Romarika u 62. minutu postavljen je konačan rezultat: Sevilja - Rasing 1:2 (0:2).

Mladi Kanales bio je kreator četvrte pobjede Rasinga u posljednjih pet kola! U isto vrijeme, bio je najzaslužniji za treći uzastopni poraz Sevilje u Primeri. Andalužani su rivale iz La Lige pobijedili samo jednom u posljednjih šest kola i sada, u zavisnosti od raspleta ostalih utakmica 17. kola, mogu značajno da se udalje od pozicije koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona dogodine.

Kanalesov talenat još 2006. godine primjetio je Deportivo iz La Korunje, koji je otkupio 50 odsto prava na, vjerovatno, budućeg seniorskog reprezentativca Španije. Kanales je neizostavan član svih mlađih kategorija Španije i jedan od najtalentovanijih igrača svoje generacije u Evropi.

Za Rasing je debitovao još 18. septembra 2008. godine, a računajući i ove protiv Sevilje, bio je strijelac šest pogodaka u Primeri.

Kanalesove golove protiv Sevilje, možete pogledati na našem web portalu www.mondo.rs.

BRUKA U KUPU RAZGOROPADILA ATLETIKO

Fudbaleri Atletika iz Madrida morali su pošteno da obrukaju i sebe i klub u Kupu kralja, porazom od drugoligaša Rekreativa od 3:0 u prvom meču osmine finala, potom i da dobiju ribanje od trenera Kikea Floresa, da bi zaigrali onako kako znaju i onako kako navijači od njih očekuju!

U subotu, u prvom meču 17. kola Primere, Atletiko je demolirao Valjadolid na njegovom terenu sa 4:0 i zabilježio tek drugu pobjedu van Visente Kalderona ove sezone.

Ovo je četvrta pobjeda crveno-bijelih u posljednjih šest kola La Lige, uz jedan remi i ekipa se polako bježi grupi timova koja će se žestoko boriti za opstanak ove sezone. U prvih 11 kola, Atletiko je imao samo jednu pobjedu u ligi (!?), ali se stvari izgleda popravljaju.

Valjadolid je načeo Hurado u 16. minutu, nadovezali su se golovi Forlana i Rejesa, a "tačku na i" stavio je Aguero u nadoknadi vremena - 0:4.

Sa ova tri boda, Madriđani jesu odmakli Osasuni, Viljarealu, Rasingu, Almeriji i Espanjolu, ali nisu pretekli Sporting, koji i sa utakmicom manje ima bod više od poznatijeg pratioca.

REZULTATI 17. KOLA:

Valjadolid - Atletiko Madrid 0:4 (0:2)
/Hurado 16, Forlan 32, Rejes 59, Aguero 90/

Sevilja - Rasing Santander 1:2 (0:2)
/Romarik 62 - Kanales 28, 36/

Viljareal - Almerija 1:1 (1:0)
/Nilmar 40 - Korona penal 67/

U nedelju (17.00):

Deportivo La Korunja - Osasuna
Espanjol - Saragosa
Malaga - Atletik Bilbao
Sporting Hihon - Hetafe
Herez - Valensija
Real Madrid - Majorka (19.00)
Tenerife - Barselona (21.00)

TABELA: Barselona 40, Real Madrid 38, Valensija 32, Majorka 30, Sevilja (+1) 30, Deportivo 28, Hetafe 27, Atletik 26, Viljareal (+1) 23, Sporting 21, Atletiko (+1) 20, Rasing (+1) 19, Osausna 17, Almerija (+1) 17, Valjadolid (+1) 16, Espanjol 16, Tenerife 15, Malaga 13, Saragosa 13, Herez 7.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC