• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: De Heine odbrane "izvan konteksta"!?

Autor mondo.rs

Menadžer Mančester junajteda kaže da je tokom derbija na Enfildu sve vreme osećao razočaranje domaćih navijača.

Žoze Murinjo izjavio je da je njegov tim kontrolisao meč protiv Liverpula (0:0) "i taktički i emotivno", uprkos posedu lopte od samo 35 odsto, što je negativni rekord Mančester junajteda u periodu od jeseni 2003. godine, kada je kompanija "Opta" uvela tu vrstu statistike.

"Remi nije ono što smo želeli, ali je pozitivan rezultat, zato što smo sprečili direktnog konkurenta da kod kuće osvoji tri boda. Utakmica je bila teška za oba tima, ali teža za njih, nego za nas", rekao je Murinjo.

Njegov tim uputio je samo jedan udarac u okvir gola, ali...

"Kontrolisali smo utakmicu, ne samo taktički, nego i sa emotivnog aspekta. Ne pamtim kada je Enfild bio ovako tih, a očekivao sam da bude potpuno drugačije. Njihovi navijači konstantno su pokazivali razočaranje. Očekivali su da će Junajted biti u problemu, a nismo bili. Nedostajalo nam je samo malo više konkretnosti u ofanzivi", podvukao je Murinjo.

Posebno je zanimljiv njegov komentar intervencija španskog golmana Davida de Hee, prilikom šuteva Emrea Džana i posebno Filipea Kutinja iz daljine.

"
Tačno je da je De Hea imao dve sjajne odbrane, ali one su bile potpuno izvan konteksta utakmice. Naš tim se sve vreme osećao ugodno na terenu".

Junajted je posle osmog kola sedmi na tabeli, ali sa samo pet bodova manje od vodećeg dvojca Mančester siti - Arsenal i u sledećoj rundi gostuje Čelsiju.

Liverpul je propustio šansu da se probije na deobu liderske pozicije.

"Drugi kandidati za titulu imaju lakši raspored u ovoj fazi sezone, tako da nam je važno da održimo priključak. Doći će i naša prilika da pobedimo u pet utakmica zaredom".

Dobri, stari Murinjo...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC