• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragutinović: U Afriku uz pratnju specijalaca

Ivica Dragutinović zanijemio je na vijest o terorističkom napadu na autobus sa igračima Togoa, uoči starta Afričkog kupa nacija u Angoli.

 Dragutinović: U Afriku uz pratnju specijalaca Izvor: MONDO

Tom prilikom, poginula su trojica članova ekspedicije Togoa. Momentalno, otvorilo se pitanje bezbjednosti i reprezentacija koje će nastupati Mundijalu u Južnoj Africi, narednog ljeta. Gotovo bez izuzetka, afričke zemlje imaju problema sa naoružanim paravojnim formacijama, bilo da se radi o separatistima, teroristima, vjerskim fundamentalistima...

"Šokiran sam zbog svega što se dogodilo u Angoli. Takve stvari su nedopustive, ne samo u fudbalu nego u bilo kojim sferama života. Iz tog razloga smatram da bi čelnici Fudbalskog saveza Srbije mogli da razmotre mogućnost da na Svjetsko prvenstvo u Južnu Afriku otputujemo u pratnji naših specijalaca! Bili bismo znatno sigurniji", rekao je Dragutinović za "Alo".

"Mundijal je najveće takmičenje na svijetu i zbog toga će mjere obezbjeđenja biti oštrije i iz tog razloga vjerujem da će turnir proteći u najboljem mogućem redu. S druge strane, ovo što se u Angoli dogodilo prava je lekcija organizatorima Mundijala da se pripreme za razna neprijatna iznenađenja", zaključio je Dragutinović (34).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC