• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldinjo ponovo ludovao uz sambu i bubnjeve

Ronaldinjo, obožavateljke, "red bul", samba, bubnjevi... Stara slika na novom mjestu, u noćnom klubu "Copa Rio" u Torinu.

 Ronaldinjo ponovo ludovao uz sambu i bubnjeve Izvor: MONDO

Dva gola postignuta u pobjedi Milana protiv Juventusa (3:0) i to u Torinu, bila su dovoljan razlog da Ronaldinjo Gaučo sebi da za pravo da se, ponovo, provede kako samo on zna.

Brazilac se u nedjelju uveče nije vratio sa saigračima u Milano, zatražio je da ostane u Torinu, gdje je otišao na večeru u jedan brazilski restoran, a potom se samo premjestio u brazilski noćni klub, "Copa Rio", gde je prisutnima pokazao kakvu strast ima prema sviranju bubnjeva.

Iako mu je Uprava Milana žestoko zamjerila, čak zaprijetila, kada je jesenas uhvaćen u Parizu kako "luduje" uz sambu, bubnjeve, djevojke i malo alkohola, Ronaldinjo je ponovo dao sebi oduška. Ipak, njegova trenutna forma bar deset puta bolja je od one sa početka sezone, kada je Milan gubio utakmice.

Možda će upravo ta "sitnica" učiniti da Silvio Berluskoni, Adrijano Galijani i trener Leonardo progledaju kroz prste Gauču (29 godina), koji počinje da liči na igrača od prije četiri, pet sezona... Ronaldinjo je ubjedljivo najbolji asistent Serije A, a posebno je bio inspirisan u velikom derbiju sa Juventusom.

Pogodio je za 2:0, a potom i 3:0, što je ujedno bila prva pobjeda Milana u Torinu poslije šest sezona.

"Gazeta delo Sport" otkriva da je Ronaldinjo pio jedan "red bul" za drugim, da je bio u centru pažnje svih djevojaka i da se u jednom trenutku popeo na binu da svira bubnjeve, zajedno sa bendom.

Na reprertoaru su bili mnogi samba hitovi, a Ronaldinjo je naročito uživao uz svoju omiljenu pjesmu "Cem por Cem", koja je i sinonim za Rio De Žaneiro. U jednom trenutku, pred Brazilca je iskoračila djevojka i otkrila tetovažu - Ronaldinjo Gaučo, ukrašenu srcem i ružom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC