• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fergusonu stiže kinta za pojačanja?

Engleski "Dejli Miror" objavio je da će vlasnici Mančester junajteda, američka porodica Glejzer, obezbjediti 75 miliona funti za nove fudbalere.

 Fergusonu stiže kinta za pojačanja? Izvor: MONDO

Istog dana, na istim kioscima, u prodaji je bio broj konkurentskog dnevnika "San", koji tvrdi da su Barselona i Real Madrid spremni da plate oko 70 miliona funti za zvijezdu Mančester junajteda, Vejna Runija.

Glejzerovi, navodno, vjeruju da je investiranje u pojačanja, koja bi donijela Junajtedu nove trofeje, put ka ekonomskom oporavku cijelog kluba. Navodno, Mančester junajted je velikim dugovima, pominje se čak i cifra od pola milijarde funti, a Glejzerovi vjeruju da će dovođenje neke od super zvijezda inicirati i nove sponzorske ugovore, kao i buduće investicije.

Ipak, ovu vijest navijači su dočekali "na nož", jer odavno smatraju da Glejzerovi moraju da odu iz Mančestera, a da poslovni (ne)uspjesi kluba govore tome u prilog. Junajted je 2009. godinu završio na "nuli" samo zahvaljujući tome što je Kristijana Ronalda prodao Realu za skoro 100 miliona evra.

Kako u isto vrijeme nije dovedeno adekvatno pojačanje, klub je počeo da posustaje u svim takmičenjima i moguće je da poslije dugo vremena na Old Traford neće stići trofej.

Ukoliko se to dogodi, velika je vjerovatnoća da bi Junajted morao da proda još jednu mega zvijezdu, kako bi izbjegao finansijski kolaps, a u ovom trenutku to je Vejn Runi. "San" tvrdi da su španski giganti spremni da plate oko 70 miliona funti za Engleza.

Pored Runija, velikim evropskim klubovima interesantan je i naš reprezentativac Nemanja Vidić, a procjenjuje se da bi od njegove prodaje, Junajted mogao da zaradi oko 35 miliona funti.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC