• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOJVODINA: Holanđanin u napadu?

Na probi u Vojvodini robusni holandski fudbaler Hari Gomans. Novi igrač - Duško Đurišić, iskusni štoper, muž srpske odbojkašice Vesne Čitaković.

 VOJVODINA: Holanđanin u napadu? Izvor: MONDO

Novosadska Vojvodina ove zime dovela je dvojicu fudbalera - napadača iz Gane Sadika Adamsa i defanzivca Dušana Nestorovića, ali spisak novajlija nije zaključen.

U utorak je u Sportski centar "Vujadin Boškov" došao i 32-godišnji štoper Duško Đurišić, nekadašnji fudbaler OFK Beograda, inače suprug odbojkašice Vesne Čitaković-Đurišić.

"Ugovor je potpisan na godinu i po dana... Nismo mogli više da čekamo Tanasijevića, koji ima ponude iz Rusije i morali smo brzo da reagujemo", rekao je za MONDO sportski direktor Vojvodine Miodrag Pantelić.

Đurišić je poslije OFK Beograda igrao za švajcarski Sion, a potom je nosio dresove Sedana, Lokerena i izraelskog Makabija Petah Tikva, koji je ostao u neprijatnom sjećanju navijačima Patizana. Prethodnu sezonu igrao je za kiparski Apoel iz Limasola.

Na probi u Vojvodini je robusni napadač iz Holandije, 26-godišnji Hari Gomans.

Gomans je igrač Rode, na čijem je sajtu i objavljena ova vijest.

Proteklu polusezonu igrao je na pozajmici u belgijskom Rozelaru. Bio je i igrač Vitesea, odakle je došao u Rodu.

Ipak, njegov transfer u Vojvodinu je još pod velikim znakom pitanja. Naime, Gomans posljednjih mjeseci nije igrao zbog povrede koljena, ali je čelnicima novosadskog kluba saopštio da je tu povredu zaliječio.

"Moramo najpre da vidimo kakvog je zdravstvenog stanja, da prođe sve preglede, pa tek onda da ga probamo", rekao je Pantelić.

Što se tiče informacije o tome da je Rumun Alin Stojka pretučen u jednom noćnom klubu u Rumuniji, iako je trebalo da ide na oporavak u Belgiju, sportski direktor Vojvodine kaže da će odluka biti donijeta tek kad bude provjerena vjerodostojnost te vijesti.

"Osim onog što sam pročitao u štampi nemam druge informacije. Nisam sa čuo sa njim i ne znam da li je to istina. Ako se ispostavi kao tačno, uprava će sigurno reagovati", dodao je Pantelić.

(MONDO - foto: Đurišić i Gomans)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC