• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanović: U Liježu do ljeta - 99 odsto

Milan Jovanović 99 odsto ostaje u Standardu do kraja sezone. Napadač "orlova" očekuje dobar rezultat na Mundijalu.

 Jovanović: U Liježu do ljeta - 99 odsto Izvor: MONDO

Zahvaljujući odličnim igrama u Standardu iz Liježa i dresu reprezentacije Srbije Milan Jovanović nalazi se na meti brojnih evropskih klubova. I pored primamljivih ponuda, prije svih Milana i Fenerbahčea, vrsni napadač misli da će do kraja sezone ostati u Belgiji.

"Vjerovatno ću do kraja ugovora ostati u Standradu", poručio je Jovanović za list "Politika".

"Postoje ponude koje su primamljive, ali 99 odsto ostajem u Belgiji. Standard je nekoliko puta propustio priliku da me proda. Već dugo nemaju boljeg, a jeftinijeg igrača", ocijenio je napadač "orlova" i nastavio:

"Gdje ću i kada ću otići, odlučiću sam i to u svom najboljem interesu. Mediji su pisali da želim u inat prvom čovjeku Standarda, Donofriju, da sačekam ljeto kako bih otišao kao slobodan igrač, ali to nije tačno. Te riječi su izvučene iz konteksta", rekao je najbolji igrač belgijskog šampiona.

Jovanović je svojevremeno u dva navrata, dok je branio boje Vojvodine i Lokomotive iz Moskve, bio blizu prelaska u Crvenu zvezdu. Ipak, crveno-bijeli su tada propustili šansu da dovedu sjajnog napadača.

"To sam odavno zaboravio. Bilo, pa prošlo".

Jovanoviću ne prija da pored njegovog imena stoji i epitet fudbalska zvijezda..

"Nimalo mi se ne sviđa da pored mog imena stoji epitet fudbalska zvijezda. To ne volim. Kroz karijeru sam se trudio da budem što bolji fudbaler, ali o tome drugi treba da donosu sud, a ne da mi sami utičemo na to".

"Orlove" u junu očekuje Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi. Jovanović smatra da Srbija ima kvalitet za dobar rezultat na Mundijalu.

"Veliki sam optimista i vjerujem da možemo da zablistamo u Africi. Trebalo bi da iskoristimo pozitivnu energiju stvorenu u kvalifikacijama, a i porasli su apetiti, kako cijele nacije, tako i nas igrača. Bitno je da Mundijal dočekamo što spremniji i bez povreda, ovo posljednje je možda i najvažnije, ne samo za nas", zaključio je Milan Jovanović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC