• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan kapitenu: Ne dolazi na prozivku

Partizan obavijestio Nenada Đorđevića da se umjesto 15. januara, za kada je zakazana prozivka, javi šest dana kasnije, na dan puta u Antaliju.

 Partizan kapitenu: Ne dolazi na prozivku  Izvor: MONDO

Partizan više ne računa na svog kapitena. Nenad Đorđević dobio je poziv iz Humske da nije dobrodošao na početku priprema.

"Zvali su me i rekli da se 15. januara, na početku priprema, ne pojavljujem u Zemunelu, već da dođem 21, kada ekipa putuje na pripreme", rekao je Đorđević za "Sportski žurnal".

Defanzivac crno-bijelih praznike je proveo u Švedskoj, gdje je i saznao za želju svog kluba da se saradnja prekine dvije i po godine prije isteka ugovora.

"Ne znam da li se neko sa mnom šali... U četvrtak dolazim u Beograd, a s obzirom na obavještenje koje sam dobio, stvarno ne znam kako da postupim. Možda se i pojavim u Zemunelu, kada sam već tu, u suprotnom dolazim 21. januara. Vjerujem da će se naći neko ko će da me prozove", sa nevjericom govori Đorđević.

"Stvarno ne znam šta se nalazi u pozadini svega ovoga. Ne znam ni kome da vjerujem u cijeloj priči. Moram da se vidim i popričam sa ljudima iz kluba i saznam kakva je stvarna situacijia. Ne bih da širim temu", rekao je dosadašnji kapiten Partizana, koji se nam kraku zahvalio saigračima i poželio im dosta sreće.

"Želim im dosta sreće, oni su to zaslužili".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC