• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Frka na Vest Hem - Čelsi, Englezi u šoku (VIDEO)

Autor mondo.rs

Navijači Vest Hema i Čelsija pokušali da se potuku posle utakmice Liga kupa. Engleska javnost šokirana, iako nije bilo direktnog sukoba, već "samo" gađanja stolicama.

Engleska ovo dugo nije videla!

"Mislili smo da su ovakve scene prošlost", "Ovo ne sme da se dešava"... samo su neki od komentara zgrožene fudbalske javnosti u Engleskoj posle pokušaja sukoba navijača Vest Hema i Čelsija nakon utakmice dva londonska kluba u Liga kupu u sredu uveče.

Gledano sa strane, reklo bi se da su Englezi napravili "slona od muve", jer su se navijači dva kluba "samo" gađali stolicama i novčićima, i vređali, mada su morali da reaguju i policija i redari koji su se isprečili između ratobornih. U odnosu na ono što viđamo kod nas i negde drugde u Evropi, ovo je "boza", ali ipak...

FOTOGRAFIJE


Međutim, s obzirom na istoriju huliganizma na fudbalskim stadionima jasno je zašto je gotovo cela javnost na Ostrvu ujedinjena u osudi ovakvih stvari.

Posle utakmice 4. runde Liga kupa, koju je Vest Hem na svom stadionu dobio 2:1, i izbacio rivala sa druge strane Londona, oglasio se i trener "čekićara" Slaven Bilić, koji je kritikovao ratoborne navijače i rekao da su takve stvari neprihvatljive bilo gde u svetu, a pogotovo u Engleskoj.

Policija je saopštila sa je privela sedmoricu "navijača", ali i da radi na identifikaciji svih ostalih koji su učestvovali u nemilim scenama.

Postoje čak i zahtevi da Vest Hem i Čelsi, kada se završi istraga, onima koji su započeli kavgu, zabrani ulazak na stadione.

Oba kluba su osudila ponašanje pojedinih svojih navijača.

POGLEDAJTE NEKOLIKO SNIMAKA

Vest Hem - Čelsi
Izvor: YouTube



Vest Hem - Čelsi tuča
Izvor: YouTube



Vest Hem - Čelsi
Izvor: YouTube

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC