• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Trener ima podršku uprave za sve

Brisanje Nenada Đorđevića iz prvog tima dodatno uzburkao duhove u Partizanu. Umjesto Đorđevića i Gavrančića, u defanzivi Kamberović i Stanković.

 PARTIZAN: Trener ima podršku uprave za sve Izvor: MONDO

Trener fudbalera Partizana Goran Stevanović prethodnih dana je na meti medija zbog odluke da se kapitenu Nenadu Đorđeviću zahvali za dosadašnju saradnju.

Stevanović se u izjavama medijima pravdao da je to učinio u dogovoru sa upravom, kao i da nikakav drugi motiv, osim sportskog nije imao.

Prema nekim glasinama, Stevanović se navodno "sveti" Đorđeviću zbog njegove bliskosti sa dosadašnjim najvažnijim ljudima u Partizanu - Ivanom Tomićem, Gordanom Petrićem, Zoranom Mirkovićem, Slavišom Jokanovićem.

Stevanović je u izjavi "Sportskom žurnalu" takve tvrdnje nazvao besmislicama i istakao da nema nikakvog razloga da se bilo kome sveti i revanšira, pogotovo ne ljudima koji su ga prije dvije godine i vratili u klub i omogućili mu da radi.

Tim povodom u četvrtak se oglasila i uprava crno-bijelih koja je stala uz trenera prvog tima.

"Trener FK Partizan Goran Stevanović je na osnovu svojih ovlašćenja, vizije igre i koncepta tima odredio spiskove igrača na koje u narednom periodu više neće računati, kao i listu igrača koji bi u budućnosti predstavljali pojačanja. Popularna 'transfer lista', kao što je i običaj svuda u fudbalskom svijetu predstavljena je upravi kluba, od koje je trener prvog tima dobio punu podršku. To je jedini način funkcionisanja svakog ozbiljnog i profesionalnog fudbalskog kluba", navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu Partizana.

Uprava je navela da će "u narednom periodu" razgovarati sa igračima na koje se ne računa i pronaći najbolje rješenje u njihovom interesu i interesu kluba.

"Sve spekulacije o nefudbalskim razlozima pojedinih odluka trenera prvog tima FK Partizan su netačne i zlonamjerne", tvrdi uprava Partizana.

Činjenica ostaje da je kapitenu Nenadu Đorđeviću usmeno saopšteno da ne mora da dolazi u petak na prozivku pred početak zimskih priprema, već da se u klubu pojavi tek 21. januara kada je zakazan odlazak ekipe u Antaliju.

Stevanović je tim povodom rekao da ni njemu nije bilo lako da presiječe, ali da je tako odlučio i da je u svakoj odluci imao punu podršku upravnog odbora.

"Niko ne može da bude iznad Partizana", poručio je trener Stevanović.



KAMBEROVIĆ I STANKOVIĆ KAO ZAMJENE ZA ISKUSNE

Osim Đorđevića, trener Stevanović u proljećnom dijelu ne računa ni na još jednog iskusnog defanzivca Gorana Gavrančića.

Njihova mjesta, odnosno mjesta u zadnjoj liniji Partizana zauzeće novajlije - Vojislav Stanković, dosadašnji štoper OFK Beograda i dosadašnji desni bek Sevojna Radenko Kamberović, koji je prirastao za srca navijačima Partizana prošle sezone kada je svojom igrom i golom doprinio da Sevojno izbaci iz kupa favorizovanu Crvenu zvezdu.

Obojica su na predstavljanju rekla da im je čast što će nositi dres Partizana, ali ujedno i obaveza da opravdaju povjerenje.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC