• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vukelja ponovo u Borcu

Bivši napadač Vojvodine, Partizana, Etnikosa i Borca Ljubiša Vukelja po drugi put će obući dres banjalučkog kluba.

 Vukelja ponovo u Borcu Izvor: MONDO

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije posljednju polusezonu proveo je u mađarskom Vašašu, ali nije odigrao nijednu prvenstvenu utakmicu pa već pregovara o povratku u Borac, čiji član je bio u drugoj polovini 2008. godine, piše "Euroblic".

Vukelja je tada zbog povrede koljena zabilježio samo jedan nastup u crveno-plavom dresu, ali uprava kluba iz Platonove odlučna je da dovede 26-godišnjeg napadača.

"Sa Vukeljom se već vode razgovori, a nadamo se da će se sve završiti dogovorom. Naravnom on će proći ljekarske preglede i ukoliko sve bude u redu, potpisaće ugovor", izjavio je za „Euroblic“ direktor Borca Radmilo Šipovac.

Osim Vukelje u Banjaluku bi trebao da stigne i Dragomir Vukobratović, bivši fudbaler Vojvodine, Voždovca, Crvene Zvezde i Inđije.

Potencijalno pojačanje Borca za proljećni dio sezone je i napadač Novog Sada Saša Bogunović, ali samo pod uslovom da propadne transfer Vukelje na Gradski stadion.

"Od dolaska Bogunovića, ako angažujemo Vukelju, vjerovatno neće biti ništa, ali treba sačekati rasplet situacije. Sigurno je da ćemo angažovati po jednog napadača i vezistu.

Borac su do sada zvanično pojačali Mladen Bojić (Modriča Maksima) i Bojan Puzigaća (Čelik), a klub je napustio Darko Ljubojević koji je prešao u Kroaciju Sesvete.

Redove Borca u zimskom prelaznom roku napustiće rezervni golman Marko Sušac i Josip Crnjac, a Toni Markić koji je zatražio raskid saradnje sa banjalučkim klubom dobiće zeleno svjetlo za odlazak samo u slučaju adekvatne ponude.

Fudbaleri Borca pripreme za proljećni dio sezone i ove godine obaviće u Antaliji, a polazak za Tursku planiran je za 4. februar. Ekipa Zorana Marića dotad će trenirati u Banjaluci.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC