• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mađari odvode Obrića?

Nekoliko mađarskih timova zainteresovano je da angažuje Nemanju Obrića, ali će Zvezdi najvjerovatnije biti ponuđena pozajmica.

 Mađari odvode Obrića?  Izvor: MONDO

Nemanja Obrić ljetos je, pretpostavljalo se, kao veliko pojačanje došao u Crvenu zvezdu iz Mađarske. Bivši fudbaler Kapošvara, ujedno i igrač koji je prošao mlađe selekcije crveno-bijelih, za šest mjeseci na "Marakani" odigrao je 45 minuta fudbala.

I to, poluvrijeme u utakmici Kupa, protiv Mladosti iz Apatina (6:1).

Više je nego očigledno da Obrić nije po ukusu trenera Vladimira Petrovića Pižona i da, u ovom periodu, nema svoje mjesto u timu.

Nekoliko mađarskih timova, navodno, zainteresovano je da dovede Obrića nazad u ligu u kojoj je pružao odlične partije. Uostalom, one su ga isprva i preporučile Zvezdi. Ipak, Mađari bi Obrića da uzmu na pozajmicu.

Kada su pravi transferi u pitanju, najbliži da ih ostvare su Pavle Ninkov i Vladimir Bogdanović. Prvi se u tom kontekstu pominje već nekoliko mjeseci, dok je Bogdanović u prvi plan iskočio nešto kasnije. U Crvenoj zvezdi i dalje ne žele da objave koji su timovi, koliko ozbiljno i pod kojim uslovima zainteresovani za desnog beka, odnosno centralnog veznog fudbalera.

Dok i sami čekaju rasplet, Ninkov i Bogdanović poručili su da neće imati ništa protiv da ostanu u Zvezdi i učestvuju u pohodu na "duplu krunu". Interesovanje stranih klubova vezano je i za ime Slavka Perovića, ali je on prema saznanjima MONDA još daleko od realne mogućnosti da ode iz kluba.

Fudbaleri Crvene zvezde u punom sastavu nastavljaju da treniraju dva puta dnevno u Beogradu, dok čekaju 1. februar i let u toplije krajeve, u tursko ljetovalište Antaliju. Svi igrači su zdravi i bore se za mjesto na skraćenom spisku putnika, od 26 imena.

"Vrijeme nas dobro služi, imamo odličan teren, u Beogradu smo i kada završimo dva treninga, možemo kućama i onda sve lakše podnosimo", rekao je Slavoljub Đorđević.

Na pitanje o tome kako se uklapaju novi fudbaleri Nikola Mikić, Marko Mugoša, Stevan Reljić, Bojan Đorđević i Milan Jeremić, Miloš Trifunović i Miloš Reljić, zamjenik kapitena Đorđević rekao je:

"Radi se o kvalitetnim igračima, koje znamo iz lige. Igrali smo protiv njih i znamo njihove kvalitete. Ubrzano se i pripremamo i upoznajemo i mislim da ćemo biti spremni 100 odsto. Dolaskom ova četiri igrača, biće pojačana konkurencija u timu i biće mnogo jača klupa. I kada bude kartona i ne daj Bože povreda, imaće ko da uskoči i moćićemo da igramo isto od prvog do posljednjeg minuta. Bez obzira ko ne bude igrao, neće se to mnogo osjetiti".

Mladi Darko Lazović jesenas nije uspio da se izbori za značajnije prvenstvene minute, uprkos činjenici da je doveden kao jedan od najvećih talenata Srbije. Sve to, uz činjenicu da je konkurencija u veznom redu Zvezde sada još jača, mladog Čačanina ne uzbuđuje previše.

"Lakše mi je sada nego ljetos, stekao sam još šest mjeseci iskustva. Počinjem iz početka, da pokažem zašto sam doveden i da izborim mjesto u timu. Imali smo dobre rezultate, tako da ne mogu da se ljutim što nisam igrao. Važno je da smo mi prvi na tabeli, da imamo tri boda više od Partizana, a za moju igru, vidjećemo kada počne drugi dio prvenstva", optimista je Lazović.

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC