• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Remi u derbiju severnog Londona - pobeda Čelsija

Autor mondo.rs

Antonio Konte i "plavci" najviše su profitirali na nerešenom ishodu utakmice Arsenal - Totenhem.

Arsenal - Totenhem 1:1 (1:0), u derbiju severnog Londona, ali i kompletnog 11. kola Premijer lige!

Domaćin je poveo autogolom Kevina Vimera u 42. minutu, da bi oporavljeni Hari Kejn u 50. minutu izjednačio sa "bele tačke" i ujedno postavio konačan rezultat.

Remi velikih gradskih rivala doneo je "profit" trećem velikanu iz britanske prestonice, Čelsiju, koji je zadržao vodeću poziciju na tabeli i ostaje mu da sačeka još utakmicu Liverpul - Votford.

Ako "redsi" opravdaju ulogu favorita i osvoje sva tri boda, oni će postati novi lideri Premijer lige, ali dovoljno je setiti se subotnjeg meča Mančester siti - Midlsbro...

Arsenal i Totenhem imali su svoje periode nadmoći i odličnih prilika (gosti za nijansu više), međutim, treći put zaredom je njihov meč završen bez pobednika. Prošle sezone bilo je 1:1 na Emirejtsu i 2:2 na Vajt Hart Lejnu.

Najbliži pogotku u situacijama koje nisu urodile plodom, bili su kod domaćih Ivobi u 32. minutu (slab šut po zemlji) i Volkot u 39, kada je "projektilom" uzdrmao stativu.

Na drugoj strani je Kejn u 22. minutu glavom tukao tik pored gola, a Eriksen u 84. pogodio okvir, pošto je lepo centrirao sa levog krila, a lopta preletela sve igrače i odskočila tako da nemoćni Petr Čeh ipak ostane nesavladan.

"Pevcima" je ovo četvrti uzastopni remi u prvenstvu, nakon okršaja sa Lesterom, Bornmautom i Vest Bromvičom (sve osim Lestera - gostovanja). Totenhem je jedini premijerligaš bez poraza, ali kako je zabeležio više remija (šest) nego pobeda (pet), zauzima tek peto mesto na tabeli, sa četiri boda manje od lidera.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC