• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Super Pipo protiv novih stranaca u Milanu

Filipo Inzagi protivi se dovodjenju novih stranaca u klub, jer smatra da Milan već ima odlične domaće igrače, koji će biti okosnica novog tima.

 Super Pipo protiv novih stranaca u Milanu  Izvor: MONDO

Milanu ove godine baš ne cvetaju ruže - ispali su u osmini finala Lige šampiona od Arsenala, a moraće dobro da se pomuče ukoliko žele da izbore četvrto mesto u Seriji A, koje naredne sezone vodi u kvalifikacije za elitno kontinentalno takmičenje.

Italijanski mediji proteklih nedelja najavljivali su rekonstrukciju stare ekipe Karla Anćelotija, a kao nove akvizicije pominjani su i Čelsijev napadač Didije Drogba, Emanuel Adebajor iz Arsenala, kao i bugarski internacionalac iz Totenhema Dimitar Berbatov i Štutgartov bombarder Mario Gomez.

Medjutim, Super Pipo, koji sa 63 gola predvodi večnu listu strelaca takmičenja pod pokroviteljstvom UEFA, veruje da Milan nema potrebu da angažuje nove inostrane fudbalere.

"To bi, prema mom mišljenju, bilo suvišno jer nama su potrebne sitne modifikacije, a ne revolucija. Već imamo Patoa, Djilardina i Peloskija, a vratićemo iz Djenove Borijela, koji je odličan napadač. Ne okleva, jak je i zreo za nastupe u Milanu", izjavio je Inzagi.

"Ponavljam: Ne želim strane bombardere! Imamo kvalitetne italijanske igrače kojima nedostaje samo malo samopouzdanja", zaključio je Inzagi, koji je celu karijeru proveo na "čizmi", gde je nastupao za Pjaćencu, Veronu, Parmu, Atalantu i Juventus.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC