• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vratio se Moreira!

Da će se Almami Moreira u ponedeljak priključiti saigračima Partizana na treningu, za MONDO je potvrdio sekretar stručnog štaba Ljubiša Ranković.

 Vratio se Moreira! Izvor: MONDO

Almami Samori da Silva Moreira ipak je na vrijeme stigao u Beograd.

Najbolje plaćeni, a po mnogima i najkvalitetniji fudbaler Partizana, ispoštovao je rok, odnosno nije prekoračio dva dana duži odmor, koji je po završetku jesenjeg dijela sezone dobio od trenera Gorana Stevanovića i tadašnjeg sportskog direktora Ivana Tomića.

Da će se Moreira u ponedeljak priključiti saigračima na treningu, za MONDO je potvrdio sekretar stručnog štaba Ljubiša Ranković.

A, šta će se dalje događati sa omalenim Portugalcem afričkog porijekla, ostaje da se vidi poslije razgovora koji će sa njim obaviti predsjednik kluba Dragan Đurić.

U prethodnom periodu bilo je dosta nezvaničnih informacija - da Partizan hoće Moreiri da "skreše" primanja koja iznose 400.000 evra godišnje, da Moreira bojkotuje novo rukovodstvo, da za njega neće biti mjesta u timu kada se vrati Saša Ilić...

Što se tiče dolazaka, nije tajna da su na listi želja Gorana Stevanovića upravo Ilić (slobodan igrač poslije raskida ugovora sa Red Bulom iz Salcburga) i napadač OFK Beograda Abubakar Oumaru.

Poslije transfera Adema Ljajića u Fiorentinu utihnule su priče o prodaji drugih prvotimaca, prije svih Lamina Dijare i Radosava Petrovića, a klub "u hodu" pokušava da utanači uslove rastanka sa igračima koje je Stevanović označio prekobrojnim. To su Đorđević, Vujović, Brežančić i Kosorić.

Dragan Đurić demantovao je da razlaz sa Đorđevićem vuče korijen u njegovom sukobu sa upravom Partizana.

"Trener je kazao da mu Đorđević ne treba i to je jedina istina. Jer, ako predsjednik sastavlja tim, šta će nam onda trener".

Đurić je podsjetio da se Miroslav Đukić prije dvije godine isto tako odrekao usluga Alberta Nađa.

"O cijeloj stvari u četiri oka moraju da porazgovaraju Stevanović i Đorđević. Između Đorđevića i mene nije bilo ni 's' od svađe".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC