• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Babunski: Ne idem!

Autor mondo.rs

Oglasio se makedonski reprezentativac i poručio da ne namerava da napusti Crvenu zvezdu ove zime.

 Babunski: Ne idem! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

David Babunski neće ove zime napustiti Crvenu zvezdu. Tako je, barem, rekao u razgovoru za Večernje novosti.

"Ma to je samo novinarska priča. Sedeo sam kod kuće, odjednom su mi stizale poruke 'šta je ovo?', 'da li je istina?'... Pa, nije istina, niti sam o tome pričao, niti imam nameru da idem. Koncentrisan sam samo na igru u Zvezdi. Ako i postoje neke ponude, za koje ja stvarno nisam čuo, to je u domenu mog menadžera i kluba. Ja sam tu po strani", poručio je mladi fudbaler.

Makedonski mediji prethodnih dana preneli su da njihov reprezentativac napušta crveno-bele nezadovoljan minutažom koju mu ukazuje trener Miodrag Božović i da je najbliži odlasku kod brata Dorijana, u Olimpiju iz Ljubljane.

"Situacija nije laka, ali u klubu kažu da veruju u mene, da sam perpsektiva i da će mi dati šansu. Kad će to biti, videćemo. Moje je da radim. Nedostaje mi kontinuitet, da povežem pet-šest utakmica, zbog toga i nivo igre varira".

Izdanak čuvene Barselonine škole La Masija, kaže da je loš kvalitet srpskih terena jedan od najvećih razloga što do sada nije demontrirao kvalitet koji se od njega očekuje.

"Najteže mi je da se naviknem na srpske terene, pogotovo sad kad je zima. Tereni su loši, sprečavaju razvoj lige. Teško je spustiti loptu na zemlju, odigravati na prvu, igra se često svodi u ovom periodu na duge lopte. Šteta, jer bez ulaganja u infrastrukturu teško da će srpska liga moći da napreduje, a ima mnogo potencijala", smatra Babunski.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC