• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakav obrt: Džerard menadžer trećeligaša

Autor mondo.rs

Pričalo se o njegovom povratku u Liverpul, ali i odlasku u Njukasl i Seltik, kad ono - međutim!

Stiven Džerard neće se vratiti na Ostrvu ni da bi igrao za Liverpul, niti Njukasl i Seltik, već da postane meandžer MK Donsa!

Svi engleski mediji danas "grunuli" su "breaking" vest o tome da je Džerard, koji se ove nedelje zvanično rastao sa L. A. Galaksijem, vratio u otadbžinu da bi mimo svih očekivanja preuzeo trećeligaša koji se nalazi na 21. mestu na tabeli i koji je bez menadžera od kraja oktobra kada je Karl Robinson otišao iz kluba posle dugih šest godina.

MK Dons, inače, "potiče" iz Londona i nekada se zvao Vimbldon, ali je novi vlasnik iskoristio bankrot inače veoma popularnog kluba sa zagriženim navijačima, za malo novca postao većinski vlasnik i potom ga preselio ga u gradić Milton Kejns udaljen 72 kilometra od centra prestonice.

Zanimljivo, novoosnovani AFC Vimbldon nedavno je proslavio prvi ikada "skok" na mesto iznad MK Donsa, kluba kojeg navijači Vimbldona mrze "do koske".

Džerard ima 36 godina i posle živopisne karijere u Liverpulu odlučio je da se oproba u Americi, ali mu je posle godinu i po dana bilo dosta MLS. MK Dons u poslednje vreme razmišljao je i o tome da ponudi posao Rajanu Gigsu, ali i Franku Lampardu, koji se takođe oprostio od SAD posle kratke avanture u Njujork sitiju, ali je na kraju izbor pao na Džerarda.

Nije poznato da li su Gigs i Lampard odbili Donse ili su oni od prvog trenutka "čekali" Džerarda, odbijajući da nekoliko nedelja imenuju novog menadžera.

Privremeni menadžer Riči Barker vodiće ekipu i narednog vikenda u meču sa Bristol Roversima, na strani, a onda bi – prema pisanju vodećih engleskih listova – trebalo da usledi i promocija Džerarda u novog menadžera.

Ako je tako – srećno, Stivi Dži!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC