• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božović: Žestok meč, Ruiz: Bolje drugo poluvreme

Trener Crvene zvezde i strelac jedinog gola u Kruševcu priznaju da igra nije bila na željenom nivou, ali ističu da je najvažnije što su osvojena tri boda.

 Božović: Žestok meč, Ruiz: Bolje drugo poluvreme Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su još jednu minimalnu pobedu i nastavili put ka odbrani titule prvaka Srbije.

Crveno-beli su slavili 1:0 na teškom gostovanju u Kruševcu, protiv zahuktalog Napretka koji je do tog duela imao šest uzastopnih pobeda.

Strelac odlučujućeg gola bio je Džon Ruiz u 69. minutu.

"Utakmica je bila veoma teška. I pre meča smo znali da ćemo naići na jak otpor. Napredak se u dosadašnjem delu prvenstva pokazao kao jako dobra ekipa, a svoj kvalitet pokazali su i ove subote. Ipak, mi smo bili borbeniji, više smo želeli pobedu i na kraju smo uspeli da osvojimo tri boda", izjavio je Ruiz za klupski sajt posle utakmice.

Kostarikanac je mogao mnogo ranije da se upiše u strelce, kada je u 30. minutu iz odlične pozicije šutirao glavom, ali je golman Napretka Nikola petrović odlično reagovao.

"Cela ekipa izgledala je mnogo bolje u drugom poluvremenu. Lično sam se, takođe, bolje osećao u drugih 45 minuta. Moram da priznam da mi je na početku utakmice nedostajalo samopouzdanja, ali kako je vreme odmicalo sve je došlo na svoje mesto. Usledio je i pogodak, dobro sam se snašao i nakon toga smo svi bili rasterećeniji. Naravno da sam presrećan zbog gola, ali još više što smo kao ekipa pokazali dobru igru i osvojili tri boda. Najbitnije je da nastavimo sa pobedama i da ovaj deo šampionata završimo na prvom mestu", poručio je Ruiz.

Trener crveno-belih, Miodrag Božović, još jednom je ove sezone ponovio da nije zadovoljan igrom svog tima, ali jeste rezultatom.

"Mislim da nismo pružili neku blistavu partiju, ali najvažnija su tri osvojena boda. Napredak ove sezone igra izvanredan fudbal, imali su samo sedam bodova manje od nas, zauzimali su četvrto mesto na tabeli i to je ekipa koja zna šta radi. Pokazali su kvalitetne elemente u svojoj igri i ove subote i bilo je jako teško. Prvi smo imali stopostotnu šansu, koju nije iskoristio Ruiz, a Napredak je imao svoje šanse koje je propustio. Utakmica je bila žestoka i, ponavljam, pobeda je najvažnija", izjavio je Božović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC