• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rostov pobedio Bajern!

Autor mondo.rs

Rusi savladali veliki Bajern 3:2 i stekli lepe šanse da se plasiraju u Ligu Evrope. U grupi D se i pre petog kola znalo da će Atletiko i Bajern u osminu finala Lige šampiona.

Bajern je po drugi put poražen ove sezone u Grupi D Lige šampiona.

Posle neuspeha na Visente Kalderonu u prvom kolu protiv Atletiko Madrida, usledio je poraz od Rostova u pretposlednjem kolu takmičenja po grupama, doduše kada je plasman u osminu finala već bio obezbeđen.

Predstavnik Rusije odigrao je odličan meč protiv tima Karla Anćelotija. Italijanski stručnjak se, ipak, odlučio da nekolicinu fudbalera odmori. Alaba, Humels, Miler, Kimih, Alonso bili su na klupi.

Ali, Bavarce bi sada ozbiljno trebalo da zabrine činjenica da su već tri uzastopne utakmice bez trijumfa, od čega su dva poraza.

Posle Hofenhajma, koji je na Alijanc areni uspeo da otkine dva boda šampionu, usledili su neuspesi na dva gostovanja - u Dortmundu i Rostovu.

Rostov - Najern 3:2 (1:1)!



Počelo je dobro po goste, jer je Renato Sančez u 35. minutu sjajno probio po levoj strani, napravio veliku gužvu u šesnaestercu domaćina, a na odbijenu loptu naleteo je Daglas Košta i smestio je kroz šumu igrača u mrežu.

Prednost Nemaca trajala devet minuta.

Posle greške na sredini terena, Sardar Azmun je preuzeo stvaru u svoje ruke. Solo akcijom od centra i "lažnjakom" u kaznenom prostoru Bajerena, poslao je Džeroma Boatenga u aut, namestio se i rutinski izjednačio.

Dmitri Poloz je bio neumoljiv sa 11 metara u 49, ali je samo tri minuta kasnije Huan Barnat opet poravnao rezultat - 2:2.

Pobedu Rostovu doneo je Ekvadorac Kristijan Noboa golom iz "slobodnjaka" u 66. minutu.

U Grupi D sastaju se još Atletiko Madrid i PSV. Na tabeli "jorgandžije" vode sa 12 bodova, Bajern ima devet, Rostov četiri, ekipa iz Ajndhovena samo jedan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC