• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Branilac trofeja slavio pred 30 gledalaca!

Autor mondo.ba

Radnik je opravdao ulogu favorita i bez većih problema slavio protiv Vlasenice 7:0 (3:0), a na Gradskom stadionu u Bijeljini okupio se rekordno mali broj gledalaca.

Fudbaleri bijeljinskog Radnika izborili su plasman među četiri najbolje ekipe u Kupu Republike Srpske, nakon što su danas na svom terenu porazili Vlasenicu rezultatom 7:0 (3:0).

Osim sedam pogodaka u mreži gostiju, utakmicu je obilježila izuzetno mala posjeta, jer je meč četvrtfinala najstarijeg takmičenja Srpske posmatralo svega 30 gledalaca.

Šef stručnog štaba premijerligaša iz Bijeljine Nebojša Milošević šansu je pružio igračima s manjom minutažom, ali su "rezervisti" u potpunosti opravdali očekivanja.

POLUFINALE

Polufinalni mečevi igraće se na proljeće, a osim Radnika plasman u završnicu Kupa Republike Srpske ranije su obezbijedili trebinjski Leotar, Sloboda iz Mrkonjić Grada i Slaven iz Dobrljina.

Bijeljinci su trijumf osigurali već u prvih 45 minuta, kada su postigli tri pogotka, da bi se u nastavku mreža drugoligaša tresla još četiri puta, za više nego ubjedljivu pobjedu domaćina.

Briljirali su mladi Abdurahman Beširović i Aleksandar Glišić, koji su postigli po tri gola, dok se jednom u listu strijelaca upisao i Nenad Srećković.

Bijeljincima do kraja prvog dijela sezone ostaje još jedna utakmica, koja će biti odigrana u nedjelju od 13 časova. Radnik će u direktnom okršaju za drugo mjesto prije odlaska na zimsku pauzu na "Koševu" odmjeriti snage sa Sarajevom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC