• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ostojić: Zajedništvom do boda na "Koševu"

Autor mondo.ba

Radnik u nedjelju zatvara veoma uspješnu jesenju polusezonu gostovanjem Sarajevu.

 Sarajevo Radnik najava 18. kolo Premijer lige BiH  Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević
Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Bijeljinski Radnik u posljednjem jesenjem kolu odmjeriće snage sa Sarajevom na "Koševu", stadionu za koje ga ne vežu lijepe uspomene otkako je u Premijer ligi BiH.

Ipak, ova generacija Radnika već nekoliko puta pokazala je da zna igrati protiv tradicije i da zna postavljati nove standarde. Predvodnik Bijeljinaca je kapiten Stanko Ostojić, koji je umjereni optimista pred sutrašnji susret.

"Očekujemo dobru utakmicu i povoljan rezultat za nas, a to je sve sem poraza. Naši aduti su kolektivna igra, borbenost i požrtvovanje na svakoj poziciji. Iz takve igre se iz utakmice u utakmicu izdvajaju pojedinci", kaže Ostojić.

U sistemu igre koji njeguje trener Nebojša Milošević, bekovi Radnika, a naročito Ostojić, imaju dosta ofanzivnih zadataka. Ne vjerujemo da će to sutra biti slučaj na "Koševu", ali i najmanju priliku je potrebno iskoristiti kako bi se došlo do bodova.

"Svakako da očekujemo od Marka Obradovića da bude najopasniji po gol Sarajeva, ali svejedno je ko postigne pogodak. Oni imaju vrhunske pojedince i opasnost vreba sa više pozicija. Mi ćemo pokušati da ih neutrališemo i samim tim izvučemo povoljan rezultat, a pobjeda bi nam nakon danas odigranih utakmica donijela drugo mjesto", što je veliki motiv da pružimo sve od sebe", zaključuje kapiten Radnika.

Trener Milošević na sutrašnjoj utakmici ne može računati na usluge Dušana Martinovića, Jovu Kojića, Željka Krsmanovića i EldinaFačića.

Utakmica u Sarajevu počinje u 13 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC