• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Realu bolje što nije pobedio!

Autor mondo.rs

Šampion Evrope, kao drugoplasirani u grupnoj fazi, pred žreb osmine finala Lige šampiona strepi samo od Juventusa.

Real Madrid vodio je protiv Borusije iz Dortmunda 2:0, stvarao i propuštao šanse, da bi direktni okršaj za prvo mesto u F grupi Lige šampiona bio završen remijem - 2:2.

Izjednačujući gol dao je u 88. minutu Marko Rojs i mada se u tom trenutku činilo da je Borusija odradila veliki posao na stadionu "Santjago Bernabeu", suštinski je Real prošao bolje.

Prilikom žreba osmine finala Lige šampiona, u jednom "šeširu" nalaze se pobednici grupa, a u drugom drugoplasirane ekipe, s tim da nije moguće izvući protivnika iz iste zemlje, a takođe je nedozvoljen okršaj timova koji su se tokom jeseni takmičili u istoj grupi.

To znači da Real NE MOŽE da se sastane sa Barselonom (pobednik grupe C), Atletikom iz Madrida (pobednik grupe D) i Borusijom, a potencijalni rivali na žrebu u ponedeljak biće mu Arsenal, Napoli, Monako, Lester i Juventus.

Arsenal završava takmičenje u osmini finala već šest sezona zaredom, Napoli i Monako su dobre ekipe, ali nisu ni izbliza Realova klasa, dok će Lester biti autsajder koga god da izvuče.

POGLEDAJTE SVE GOLOVE SA UTAKMICA LIGE ŠAMPIONA!

Tako, kao jedini nepoželjan tim "kraljevićima", ostaje Juventus, a da su pobedili Borusiju i osvojili grupu, uoči žreba bi strepeli od dvomeča sa Bajernom, Pari sen Žermenom i Mančester sitijem.

"Ne želim da izvučemo Juventus, iz više razloga, ali ne mogu ništa da uradim po tom pitanju. Videćemo... Želeo sam da budemo prvi u grupi, ali dozvolili smo Borusiji da 'preživi' brojnim promašajima i padom intenziteta igre u drugom poluvremenu", rekao je trener Reala Zinedin Zidan, koji je leta 2001. stigao na "Santjago Bernabeu" upravo iz torinskog kluba.

Borusija neće moći da izvuče Bajern i Leverkuzen, pa će protivnika dobiti iz kruga u kome su PSŽ, Mančester siti, Sevilja, Porto i Benfika.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC