• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radnički pred Zvezdu: Posebna pažnja Sikimiću

Autor mondo.rs

Nišlije u Beograd dolaze posle pet utakmica bez pobede, ali ne i sa belom zastavom.

 Radnički pred Zvezdu: Posebna pažnja Sikimiću Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Derbi 20. kola Superlige igra se na stadionu Rajko Mitić, gde će Crvena zvezda ugostiti Radnički iz Niša (subota, 18 časova, TV Arena sport).

Domaćin se nalazi na vodećoj poziciji, dok su Nišlije posle serije od pet utakmica bez pobede pale na sedmo mesto. Posle tri uzastopna poraza (Javor, Čukarički, Spartak), ekipa Milana Rastavca vezala je dva remija (Rad, Borac), a igrači se nadaju da bi u Beogradu mogli i da iznenade favorizovanog rivala.

"Imamo mnogo aduta da zatresemo Zvezdinu mrežu. Mrkić je u seriji, raspoložen je i Arsić. Pavkov je odličan napadač, tu je i Saša Caki Stojanović. Ako mi se ukaže prilika, pokušaću i ja da savladam Manojlovića, ali mi je prioritet da zaustavim njihova krila", kaže za Sportski žurnal levi bek Radničkog, Miloš Radivojević, koji ima veoma snažan šut.

Izvor: MN PRESS

Po njegovoj strani napadaće Slavoljub Srnić ili Džon Ruiz.

"Sličan su tip igrača, eksplozivni su i traže loptu u prostor. Ko god da je protivnik, postoji maksimalno poštovanje, ali ne i strah", istakao je Radivojević i upozorio.

"Moramo da obratimo posebnu pažnju na Sikimića, mog bivšeg saigrača iz Voždovca i odličnog čoveka. U formi je ove jeseni... Zvezda je za svaku ekipu veliki izazov, jedva čekamo utakmicu i nije nam potreban dodatan motiv od činjenice da je na drugoj strani lider i najtrofejniji srpski klub".

Radivojević se osvrnuio na prethodne rezultate tima, koji nisu po planu.

"Zaslužili smo da pobedimo Rad, ali nije bilo sreće. Svi smo se nadali da ćemo da izađemo na pobednički kolosek protiv Borca, ali sasekla su nas dva primljena gola. Nastavljamo da vredno radimo, atmosfera je na visokom nivou i niko nije klonuo. Trener Rastavac to ne bi dozvolio, uvek nađe adekvatne reči. Nije mi bilo teško da se uklopim u takvu sredinu", zaključio je bek Radničkog u razgovoru za "Žurnal".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC