• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Rat" Garija Nevila i golmana Liverpula

Autor mondo.rs

Loris Karijus kaže da prihvata odgovornost za poraz od Bornmuta, ali je iskoristio priliku i da "pecne" čoveka koji ga je najviše kritikovao. Garija Nevila.

Liverpul je imao dobijen meč na "Vitalitiju", ali se panika uvukla u redove "redsa".

Za nešto više od petnaest minuta viđen je potpuni preokret Bornmuta i velika pobeda u nadoknadi vremena kojoj je kumovao nemački golman Loris Karijus. Loše je reagovao, a Nejtan Akej je brzo razmišljao i savladao je mladog čuvara mreže za 4:3 (0:2).

Stručni konsultant na televiziji "Skaj Sports" Gari Nevil naročito ga je kritikovao.

"Golmani zbog svoje nesigurnosti mogu da prenesu strah na sve ostale delove tima. Igrači kao što je Loris Karijus upravo to rade. On je dobar u prenosu straha i nervoze na svoje saigrače. Radi stvari koje donose paniku na tribine, nije golman kome verujete do kraja", kazao je Nevil posle meča.

Uporedio ga je i sa Davidom de Heom iz Mančester junajteda i golmanom Čelsija Kurtoom, a prema njegovim rečima takvi čuvari mreža "osvajaju titule". Onakvi kao Karijus - ne.

Komentari su stigli i do nemačkog golmana koji je ovog leta stigao iz Majnca.

"Nema nikakve dileme to je moja greška. Lopta je imala čudnu putanju i prošla je pored Natanijela Klajna i jednostavno nisam imao dovoljno vremena da reagujem. Nije bilo lako, ali je trebalo da je uhvatim. Nije mi potrebno da mi neko govori da sam pogrešio – ja sam toga već svestan", objasnio je on.


Komentar nekadašnjeg fudbalera Mančester junajteda i (kratko) trenera Valensije ga je zaboleo.

"Ne zanima me šta kritičari kažu posle meča, a posebno šta je rekao Gari Nevil. Bio je na kratko menadžer, a sad se ponovo vratio na svoje mesto eksperta za sve", poručio je Karijus.

Gari Nevil je poznat po oštrom jeziku i ne libi se da "optuži" nekoga da loše radi.

"Uvek je takav, samo se nadam da će me pohvaliti kada budem dobar. Videćemo".

Lukas Karijus se nije dotakao komentara njegovog kolege Džejmija Karagera, legende Liverpula, koji zajedno sa njim ponedeljkom komentariše dešavanja u Premijer ligi. Nekadašnji štoper "redsa" je kazao da ga u ovih osam utakmica Karijus uopšte nije ubedio da poseduje kvalitet za tim sa "Enfilda" i da je daleko od njegovih saigrača...

To je primetio i Gari Nevil koji je preko Instagrama (!?) "odgovorio" Karijusu.

"Moje izvinjenje Karijusu. Neuspešni pokušaj menadžera nema pojma. Neću više kopirati tvog velikog fana, stručnog konsultanta i legendu tvog kluba", napisao je on misleći na Karagera.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC