• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSRS: U trci za najbolje su...

Autor mondo.ba

Na drugoj sjednici žirija šestog izdanja “Dana fudbala” Republike Srpske, koji organizuju FSRS i Sportski Žurnal utvrđeni su prijedlozi kandidata za najbolje u svim kategorijama.

 FSRS i Žurnal biraju najbolje  Izvor: Nebojša Šatara/MONDO

Na drugoj sjednici žirija šestog izdanja “Dana fudbala” Republike Srpske, koji organizuju FSRS i Sportski Žurnal uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta RS utvrđeni su prijedlozi kandidata za najbolje u svim kategorijama.

U kategoriji za najboljeg fudbalera, koja nosi ime “Velimir Sombolac”, su: Marko Obradović iz bijeljinskog Radnika, Selmir Mahmutović iz dobojske Sloge, te Aleksandar Vukotić iz Krupe.

Trofej najperspektivniji igrač od ove godine nosi ime “Srđan Kačar”, po tragično nastradalom fudbaleru Borca i Partizana.

U trci za ovaj trofej su: Bojan Marković iz Željezničara iz Banjaluke, Igor Makitan iz Kozare i Ognjen Davidović iz Rudar Prijedora.

Za trofej „Ilija Miljuš“ , koji se dodijeljuje za najboljeg trenera boriće se trener Krupe Slobodan Starčević, Zlatko Jelisavac iz Rudar Prijedora i Senad Hodžić trener Podrinja.

Nagrada „Ilija Pantelić“ za najboljeg sportskog radnika biće dodijeljena Đorđu Vučiniću iz Trebinja, Miloradu Laleu iz Istočnog Sarajeva ili Nenadu Sukurmi iz Broda.

U tri za najboljeg sudiju su Radislav kačavenda iz Gradiške, Damir Lazić iz Brčkog i Zoran Grujić.

Organizatori su donijeli odluku da od ove godine bude dodijeljena nagrada i za najbolje u ženskom fudbalu i futsalu. Prijedlozi za najbolje u ovim kategorijama biće poznati nakon nove sjednice žirija, koja je zakazana za 23. decembar.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC