• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anđelković: U seriji sam, pustite me

Autor mondo.rs

Levi bek Crvene zvezde u Surdulici postigao četvrti gol ove sezone.

 Dušan Anđelković o golgeterskom učinku Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Pre 10 dana protiv Voždovca, Dušan Anđelković je postigao svoj prvi gol za Crvenu zvezdu iz slobodnog udarca. Ove srede u Surdulici, protiv Radnika, prvi put je zatresao mrežu za crveno-bele iz penala.

Bio je to gol za 1:1, a u finišu utakmice gosti autogolom stigli do pobede.

"Presrećni smo što smo kao pobednici izašli iz ovako teške utakmice. Ušli smo maksimalno koncentrisano u meč sa željom da polusezonu završimo na najbolji način. Dočekali su nas izuzetno teški fudbalski uslovi, zaleđen teren gde na jednoj strani zaista nije moglo da se igra. Ipak, pre početka utakmice znali smo šta nas čeka i svi smo se složili da moramo da pobedimo kako znamo i umemo - i po ledu i po snegu. Iako smo primili gol to nas nije poremetilo, a penal nas je potpuno vratio u igru. Pokazali smo karakter, više smo želeli pobedu i na kraju smo i uspeli u tome", izjavio je Anđelković posle meča, a preneo klupski sajt.

O odluci da šutira penal, iskusni fudbaler je rekao:

"Svaki igrač koji postiže golove ili beleži asistencije, igra sa sve više samopouzdanja iz utakmice u utakmicu. Zato sam i prišao da uzmem loptu kada je dosuđen jedanaesterac, a gotovo čitava ekipa se složila sa tim da ja treba da šutiram. Nije bilo lako, pročitao je golman stranu, ali uz malo sreće ipak je lopta ušla u gol. Naravno da sam presrećan zbog gola koji je došao u važnom trenutku. Smatram da kad jednom igraču krene treba ga pustiti dokle god je u seriji. Šta će biti u drugom delu sezone još uvek ne razmišljam, neka daju napadači golove, samo da ekipa pobeđuje i ja ću biti zadovoljan".

Crveno-beli će sada na pauzu do 9. januara.

"Na najlepši način proslavili smo jesenju titulu, mnogo smo srećni i sada ćemo na pauzi biti rasterećeni, uz ovu prednost ćemo lepše da odmorimo do početka priprema", zaključio je Anđelković.

Aktuelni šampion je vodeći na tabeli posle prvog dela sezone sa devet bodova više od Partizana i Vojvodine, s tim da crno-beli u četvrtak igraju svoju utakmicu 21. kola, protiv Spartaka iz Subotice.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC