• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović već pronašao novi klub

Autor mondo.rs

Sada već bivši trener Vojvodine pričao o Zvezdi, a "Sportski žurnal" prenosi da već ima ponudu i da će u narednih nekoliko dana potpisati ugovor

 Lalatović već pronašao novi klub Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Nenad Lalatović napustio je klupu Vojvodine, objasnivši da nema više snage da radi u klubu koji ima ozbiljne probleme.

"Radili smo 13 meseci, ostvarili smo sjajne rezultate, a ja sam promenio jednu, pa drugu upravu. Neki igrači su pustili menice, uslediće verovatno blokada. Ne znam šta više da kažem igračima za to, a otišli su na odmor bez plate. Ovih 13 meseci su mi možda i najlepši od kad sam trener. Hteo sam da ostanem, ali ako klub nema rešenje, moram da mislim na sebe", rekao je Lalatović agenciji Beta.

Vojvodina je polusezonu završila na trećem mestu tabele, ali je klub pred poslednju utakmicu polusezone ostao bez uprave.

"Ne postoji uprava, došlo je do razlaza sa navijačima. Ja sam ostao dugih 13 meseci, ne znam da li je iko poslednjih godina toliko dugo bio trener Vojvodine. Hvala igračima, bila je čast i privilegija da radim sa njima. Sav uspeh koji smo postigli je njihova zasluga. A radili smo u teškim uslovima, promenili smo 12-13 fudbalera... hteo sam, ali ne mogu psihički da izdržim da ponovo to", rekao je Lalatović.

Mediji i navijači su pre ovoga nagađali da će se Lalatović vratiti u Zvezdu ako se desi da ode Miodrag Božović, o čemu se takođe mnogo spekulisalo u javnosti. On, ipak tvrdi, da je sve to pogrešno prozumačeno.

"Svi shvataju pogrešno šta sam govorio. Ja kad sam pomenuo nekoga, nisam to uradio da bih se povezivao sa Zvezdom, nego sam govorio šta osećam. Ne treba mene niko da vraća u Zvezdu ako me navijači i ona ne žele. Ako me budu želeli, zvaće me. Ne mora niko da me vraća".

On je naglasio da to ne znači da će zameniti Božovića.

"Za mene je 'Grof' Božović najbolji trener u Srbiji! Želim mu da ostane do leta i osvoji titulu sa Zvezdom, zaslužio je to", rekao je Lalatović.

Mladi trener rekao je po odlasku sa klupe Vojvodine da nema nijednu konkretnu ponudu, ali da "sada kada je slobodan, valjda će se javiti neko, jer je možda to zaslužio".

"Sportski žurnal" prenosi da će se Lalatović preseliti u Beograd, jer će preuzeti Čukarički.

Klub sa Banovog brda već je želeo sredinom jesenjeg dela Superlige da angažuje Lalatovića, ali do saradanje nije došlo. Navodno, narednih dana Čukarički bi trebalo da promoviše dosadašnjeg stratega Vojvodine u novog šefa stručnog štaba.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC