• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krajčinović: Cepter neće u FSS

Poznati biznismen i nekadašnji predsednik Olimpijskog komiteta Srbije i Crne Gore nema ambiciju da nasledi Zvezdana Terzića.

 Krajčinović: Cepter neće u FSS Izvor: MONDO

Poznati biznismen Milan Janković, alijas Filip Cepter, nije zainteresovan da preuzme upražnjenu funkciju predsednika Fudbalskog saveza Srbije, tvrdi njegov bliski saradnik Siniša Krajčinović.

Dnevni list "Sport" već dva dana špekuliše mogućnošću da Cepter u "kući fudbala" na beogradskim Terazijama nasledi Zvezdana Terzića.

Ipak, Krajčinović u izjavi za "Kurir" kaže da nekadašnji predsednik olimpijskog komiteta Srbije i Crne Gore "ima previše obaveza u kompaniji i premalo slobodnog vremena" da bi se posvetio rešavanju ozbiljnih problema u domaćem fudbalu.

"Imam jasnu predstavu o planovima gospodina Ceptera i zato odgovorno mogu da tvrdim da njegovo dovođenje u vezu sa predstojećim izborima u srpskom fudbalu nema dodirnih tačaka sa stvarnošću. On nije zainteresovan za funkciju predsednika FSS", izjavio je Krajčinović.

On smatra da je "nekome stalo da se poigrava sa ljudima, tako što plasira neistinite informacije" i podseća na priče od pre nekoliko godina, kada se "pravo niotkuda" pojavila informacija da Filip Cepter planira da kupi Fudbalski klub Crvena zvezda.

"U Srbiji se prilikom spominjanja privatizacije sve vezuje za tri ili četiri imena. Sigurno je da ne postoji smena između gospodina Ceptera i fudbala. Pored toga, on je poslednji put bio u Beogradu pre 15 dana, a Savezu je potreban predsednik koji će da bude tu i u svakom trenutku zna šta se događa u fudbalu", istakao je Krajčinović.

Skupština Fudbalskog saveza Srbije zakazana je za 14. april. Kome je u interesu da manipuliše javnošću tako što lansira imena kandidata koji to nisu?

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC