• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobeda!

Autor mondo.rs

Samo to je bilo potrebno Atletiko Madridu. Stigla je "iz" levice Saula Nigeza. Pogledajte.

Pobeda.

Bilo kakva, bilo kojom razlikom, na bilo koji način. Samo je pobeda bila potrebna Atletiko Madridu posle najlošijeg starta sezone pod vođstvom Dijega Simeonea i naročito posle tri poraza u poslednjih pet kola Primere.

I došla je "iz" levice Saula Nigeza koji je do kraja nategao mrežu podno južne tribine nervoznog "Visente Kalderon" stadiona u prestonici:

Atletiko Madrid – Las Palmas 1:0 (0:0) i to je ono što će se pamtiti, pred novogodišnje praznike i seriju (na papiru) lakših duela za "Čola" Simeonea i njegovu pomalo umornu huntu.

S ova tri boda, crveno-beli će lakše u seriju mečeva sa Eibarom, Betisom, Bilbaom, Alavesom, Leganesom, Seltom i Hihonom, posle kojeg bi stvari na "Kalderonu" mogle da izgledaju daleko, daleko bolje nego sada.

Prva zvezda tima, Antoan Grizman, nastavila je crnu seriju. Francuz je poslednji gol dao pre 679 minuta igre u prvenstvu, ali je ovog puta njegov izblokiran udarac u gol pretvorio Nigez, koji je stigao do tek trećeg pogotka ove sezone, ali zlata vrednog, u duelu sa timom koji je fantastično počeo sezonu i onda bukvalno stao.

Atletico Madrid vs Las Palmas 1-0
Izvor: YouTube



Las Palmas, koji na svako gostovanje u Primeri "doleće" iz Afrike (Kanarska Ostrva nalaze u Atlantskom okeanu, blizu Zapadne Sahare i Maroka, na 1.760 kilometara vazdušnom linijom od Madrida), poslednji put je pobedio na strani 22. avgusta (2:4 u Valensiji), a od tada je osvojio tri od mogućeg 21 boda.

Takav rival, iako su se žuti odlično branili danas i pretili iz kontri, bio je neophodan Atletiku koji j u novembru i početkom decembra prosuo pun krčag bodova: porazi od Real Sosijedada, Real Madrida i Viljareala, kao i remi sa Espanjolom.

Lakše se diše...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC