• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zlatan pogađa - Junajted pobeđuje

Autor mondo.rs

Mančester junajted po drugi put u sezoni vezao tri uzastopne pobede, a Zlatan Ibrahimović postigao peti gol u poslednjih pet mečeva u Premijer ligi.

Tri pobede na početku sezone, pohvale za Murinja i Mančester junajted, pa mučenje sve do polovine decembra - kada su "đavoli" ponovo uspeli da osvoje devet od mogućih devet bodova, a najveće zasluge ponovo idu Zlatanu Ibrahimoviću.

Švedski napadač je ponovo pronašao vrhunsku formu, a golovi nisu izostali ni u duelu sa Vest Bromom, iznenađenjem prvenstva koje je znalo da namuči "elitne" timove.

Svima je bilo teško da "probiju" njihov bedem, ali je Zlatan Ibrahimović prvo iskoristio odličnu kontru Džesija Lingarda u 5. minutu za spretnu reakciju i gol glavom, da bi solo-majstorijom pitanje pobednika rešio u 56. minutu.

VBA – Mančester junajted 0:2 (0:1), za osmu pobedu u ovoj sezoni Premijer lige i izjednačavanje na petom mestu sa Spursima, koji takođe imaju 30 bodova, ali meč manje.


Bila je ovo mnogo lakša utakmica nego što je Žoze Murinjo i pretpostavljao...

Izvrsno je odigrao VBA, naročito na svom stadionu na kom je vezao tri pobede, ali je rani pogodak, i to u kontri, sve ono što tim Tonija Pjulisa ne dozvoljava, bio taj koji je odredio tok meča.

Svega jedan pokušaj za čitav meč imao je Vest Brom, a Mančester junajted je mogao i do ubedljivije pobede da je Džesi Lingard bolje reagovao kada je bio "sam kao duh" na pet metara, i umesto gola prebacio stadion, ali i da je Vejn Runi imao malo sreće da Ben Foster u 23. minutu ne zakači loptu vrhovima prstiju i ne pošalje je na prečku.

Pogledajte golove Ibrahimovića koji je stigao na treće mesto liste strelaca sa 11 golova.

Ispred njega su Aleksis Sančez (Arsenal) sa 12 i Dijego Kosta (Čelsi) koji je dao 13.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC