• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iguain objasnio ko može da zaustavi Juve u Italiji

Autor mondo.rs

Argentinac postigao deseti gol u "Kalču" i odveo Juventus na "plus sedam" u odnosu na najbližeg pratioca, ali uprkos najavama medija iz Italije smatra da trka za titulu nije ni blizu gotova

Mnogi su bili skeptični kada je objavljeno da je Juventus odlučio da veći deo novca dobijenog za Pola Pogbu potroši na 29-godišnjeg napadača Gonzala Iguaina. Bepe Marota je tada uveravao da je to deo slagalice koji nedostaje kako bi se napala Liga šampiona, a "Pipita" je počeo da dobija i derbije u italijanskom šampionatu.

Baš njegovim golom, nakon maestralnog osvajanja lopte, driblinga i snažnog udarca, Juventus je savladao Romu (1:0) i na tabeli odmakao na komotnih "plus sedam".

Gonzalo je nakon meča bio pun utisaka.

"Neverovatno mi je koliko su moji saigrači
'gladni pobeda' uprkos tome što su petostruki uzastopni šampioni. To me samo tera da da radim bolje i više. Neverovatno koliko je Juve mentalno jak", kazao je Gonzalo Iguain koji je prethodnih godina neuspešno sa Napolijem pokušavao da ih "poljulja".

Mnogi italijanski mediji su ovu pobedu proglasili ključnom u borbi za titulu i veruju da je Juventus, već sada, osvojio novi pehar.

"Ma ne, daleko od toga da je ovo kraj. Imamo važnu prednost i moramo da nastavimo ovako da igramo. Naš najveći rival smo mi sami sebi. Ako ne osvojimo titulu, to će biti samo naša greška. Napoli se diže, Roma je tu, ali je realno sve do nas", objasnio je napadač.

Gonzalo Iguain je u dosadašnjem delu sezone postigao ukupno 13 golova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC