• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazetić: Neka čeka Steaua

"Želim da ostanem do kraja sezone, da uzmem ako Bog da obje titule, pa ćemo na proljeće vidjeti šta i kako dalje", rekao je kapiten Zvezde.

 Lazetić: Neka čeka Steaua Izvor: MONDO

Hvala na pozivu, ali nisam završio posao ovdje... Ovako bi se otprilike mogao u jednoj rečenici opisati stav, koji je kapiten Crvene zvezde Nikola Lazetić zauzeo prema pozivu iz Rumunije.

"Oni su kontaktirali Crvenu zvezdu. I mene su zvali neki ljudi, ali se time ne opterećujem...", rekao je Lazetić, koji je objasnio zbog čega ni ne razmišlja ne samo o ponudi Steaue, već uopšte o mogućnosti da napusti Zvezdu ove zime.

"Kada sam se vratio u Crvenu zvezdu prije godinu i po dana, cilj je bio da osvajam što više trofeja. Imao sam jako neuspješnu prvu godinu i sada, kao kapiten, ne vidim teoretsku šansu da napustim ove mlade momke na pola obavljenog posla. Želim da ostanem do kraja sezone, da uzmem ako Bog da obje titule, pa ćemo na proljeće vidjeti šta i kako dalje", opisao je Lazetić, kojem na ljeto ističe ugovor i ako bi tada odlučio da ode, u Ljutice Bogdana se ne bi slila ni "kinta" za obeštećenje.

Ipak, nije samo to razlog zbog kojeg je sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić naglasio da će uskoro početi pregovori sa Lazetićem oko produžetka saradnje.

"Drago mi je što je sportski direktor rekao da ćemo razgovarati i da (u Zvezdi) žele da produže ugovor sa mnom. To mi samo pokazuje da kao kapiten dajem pravi primjer ovim mladim momcima i da sam zalaganjem na terenu to i zaslužio. Sačekaću da me pozovu, ali mnogo će zavisiti od toga kako bude Zvezda završila prvenstvo", naglasio je Lazetić (31), koji je između dva perioda u Crvenoj zvezdi igrao za Budućnost iz Valjeva, Vojvodinu, Obilić, Fenerabahče, Komo, Kjevo, Lacio, Đenovu, Sijenu, Livorno i Torino.

Tokom prvog perioda na "Marakani" (1995-1997), Lazetić nije uspio da osvoji titulu, ali jeste učestvovao u pohodu na Kup.

Pored Lazetića, Steaua želi da dovede zamjenika kapitena Slavoljuba Đorđevića, kao i Đorđa Tutorića. Što se tiče Đorđevića, Zvezda je rekla odlučno "NE", a Tutorić je nedavno raskinuo ugovor sa crveno-bijelima, tako da je slobodan u izboru nove sredine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC