• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Roma 15 dana bez Manolasa

Autor mondo.ba

Grčki reprezentativac moraće da pauzira dvije sedmice zbog povrede "zadnje lože" zadobijene u derbiju protiv Juventusa. Protiv Kjeva ne igra ni Rađa Naingolan.

Kostas Manolas biće van terena oko dvije sedmice zbog povrede koju je zadobio na subotnjem derbiju protiv Juventusa (0:1).

U finišu susreta sa "Starom damom" grčki reprezentativac požalio se na povredu "zadnje lože", zbog čega je svoje mjesto morao da ustupi Bruni Peresu pet minuta prije kraja meča.

"Nakon današnjih testova, utvrđena je miofascijalna povreda prvog stepena, odnosno povreda 'zadnje lože' na desnoj butini", objavio je rimski klub medicinski izvještaj na svojoj zvaničnoj stranici.

Grčki defanzivac, koji je ove sezone sakupio 20 nastupa za "vučicu" u Seriji A i na međunarodnoj sceni, moraće da pauzira 15 dana.

Manolas je tokom ove sezone već bio povrijeđen, kada mu je bh. reprezentativac Edin Džeko nenamjerno slomio nos, zbog čega nije mogao da nastupi u duelu Grčke i BiH.

Na listi igrača na koje ne može računati Lučano Spaleti, Manolas se pridružio već duže vremena povrijeđenom Alesandru Florenciju.

U narednom meču Roma će u četvrtak ugostiti Kjevo, a na ovom susretu neće moći da igra ni Rađa Naingolan, koji ima problema sa povredom mišića.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC