• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poledica: Šta ste se svi primili, to je sprdnja!

Autor mondo.rs

"Danima skraćem pažnju na neke važnije stvari, arbitražni sud, niko ne reaguje. Pomenu se Zvezda i Partizan i kreće zabava", "objasnio" je Poledica sporni tvit, koji bi morao da bude povod za reakciju Tužilaštva.

 Poledica: Šta ste se svi primili, to je sprdnja! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Nakon što su mediji objavili njegov tvit u kom tvrdi da su "moćnici odlučili da Zvezda bude prva, Partizan drugi, a da ispadnu Novi Pazar i Bačka", predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost", Mirko Poledica, ponudio je objašenjenje na istom profilu.

"Šta ste sve svi primili, testiram vam svest. Da vidim u kakvom okruženju živim, odnosno da se uverim... Danima skraćem pažnju na neke važnije stvari, arbitražni sud, niko ne reaguje. Pomenu se Zvezda i Partizan i kreće zabava", napisao je Poledica par sati kasnije, nakon što je uzburkao javnost tvrdeći da ima saznanja koja bi morala da budu povod za ozbiljnu istragu Tužilaštva.



Na pitanje jednog od njegovih pratilaca o tome ko će osvojiti Kup, Poledica je odgovorio:

"Još se pregovara, čim saznamo javljamo", sa smajlijem.

Inače, pre tvrdnji da se samo radilo o "sprdnji i sarkazmu", jedan navijač Partizana citirao je Poledičin sporni tvit i konstatovao da je "čovek sve rekao", na šta je Poledica odgovorio:

"Nisam ja rekao, ja sam samo konstatovao ono što je već poznato..."

TERZIĆ ZA MONDO: AKO SU MOĆNICI GROF I IGRAČI...

Pre nego što je naglasio da je samo "testira svest", Poledica je napisao i da bi trebalo da bude reakcije nadležnih, ali...

"Trebalo bi da ima, ali nema. Ovakvi kao ja smetaju, jer nismo ničije igračke..."

Tada je usledio i zaokret.

Nadovezao se novim tvitom u kom je rekao da je "trebalo da objavimo promenu pravilnika o radu Arbitražnog suda", a ne, kako kaže, "sprdnju i sarkazam". "Da decu našu spasavamo dok nije kasno...", dodao je i ponudio link na svoj tvit u kom stoji:

"SKANDAL: FSS usvajanjem novog pravilnika o radu arbitražnog suda omogućio strancima besplatnu arbitražu a Srbi će morati papreno da plaćaju".

Prokomentarisao je i da "predsednik FSS nije bio prisutan na dodeli nagrada za igrača i trenera godine. Neozbiljno...", a na opasku da nisu bili prisutni ni selektor Slavoljub Muslin, kao i njegovi pomoćnici, odgovorio je:

"Nisam to znao, nisam bio prisutan. Kada su mi slali pozivnicu, poštar me nije našao na adresu, pa vratio", a potom je potvrdio da mu ni telefon nije zazvonio:

"Zvali su me, ali se nismo razumeli, jer ja pričam čačanskim akcentom".

Negde u međuvremenu, povezano ili ne, Poledica je tvitnuo i:

"Po ovim današnjim standardima moja generacija je trpela nasilje u školi, u kući, na ulici itd... A zapravo, samo su napravili ljude od nas..."



Sprdnja i sarkazam...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC