• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapelo: Sada mi je sve jasno

Selektor Engleske Fabio Kapelo posle poraza od Francuske definitivno zna na koji način bi ubuduće trebalo da igra njegov tim.

 Kapelo: Sada mi je sve jasno Izvor: MONDO

Selektor reprezentacije Engleske Fabio Kapelo zadovoljan je igrom svog tima, uprkos porazu od Francuske (1:0) u prijateljskoj utakmici.

"Igrali smo protiv odlične reprezentacije, a video sam mnogo dobrih stvari u našoj igri. To pokazuje i koliko je Engleska kvalitetna ekipa", rekao je Kapelo.

Utakmicu u Parizu obeležio je povratak Dejvida Bekama u reprezentaciju, tako da je on konačno upisao 100. nastup za Englesku.

"Veoma sam zadovoljan kako je Bekam igrao. Zamenio sam ga samo zato što sam želeo da vidim još neke igrače koje imam na raspolaganju", istakao je "Don Fabio".

Italijanski stručnjak dodao je da je video napredak u igri svog tima u odnosu na meč protiv Švajcarske (2:1), odigran prošlog meseca.

"Rekao sam igračima da sam zadovoljan napretkom. Naterao sam ekipu da igra na dva različita načina u oba poluvremena. Sada imam jasnu ideju kako bi tim trebalo da izgleda", naveo je Kapelo.

On je na mesto selektora Engleske došao krajem prošle godine, umesto Stiva Meklarena koji nije uspeo da odvede ekipu na Evropsko prvenstvo u Austriji i Švajcarskoj.

(Beta-Rojters, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC