• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdan Terzić: Ostaju i Božović i nosioci

Generalni direktor Zvezde razgovarao sa novinarima o igračima koji "ne smeju" da odu, kojima je dozvoljeno da napuste klub i o planovima crveno-belih za 2017.

 Zvezdan Terzić FK Crvena zvezda: Ostaje trener Miofrag Božović i glavni igrači Izvor: MN PRESS



Potvrdom Miodraga Božovića da će ostati trener Crvene zvezde, period velikog iščekivanja u Ljutice Bogdana naglo je splasnuo.

Aktuelni trener sedeće na klupi i u nastavku sezone, na zadovoljstvo svih u klubu, koje je u četvrtak izrazio i generalni direktor kluba, Zvezdan Terzić.

U razgovoru sa novinarima, prvi operativac šampiona osetio je olakšanje dok je potvrdio da će Božović ostati u Zvezdi.

"Razumemo Grofa, pod velikim je pritiskom, prevelika su očekivanja, nije lako raditi u Zvezdi. Zato smo se dogovorili da ode na odmor, razbistri glavu i donese odluku. Drago nam je što možemo da kažemo da ćemo nastaviti saradnju, ugovor imamo do leta 2018".

Dosadašnju saradnju ocenio je visokom ocenom.

"Zajedno smo napravili veliku stvar, da svaki zvezdaš bude ponosan i pričaju se skečevi 'Ko se smrzava na minus 32?'. Žao nam je svima zbog Evrope, desio se taj Sasuolo i Zvezda ne sme da igra tako kao u Italiji, ali moramo biti svesni da je taj tim bio mnogo jači".

"Ugo je jedini krivac! Neki neće moći da odu"

Izvor: MN PRESS

Kakav je odnos Saveza i Crvene zvezde?

"Ja Slavišu Kokezu doživljavam kao prijatelja i imamo dobar odnos sa FSS. Učinicemo sve sa naše strane da ta saradnja bude na još višem nivou".

Velika pažnja u prethodnom periodu posvećena je i "slučaju" Uga Vijeire, najboljeg napadača tima, jednog od heroja prošlosezonskih uspeha, koji je u prvom delu aktuelne sezone pao u drugi plan.

"Žao mi je zbog svega što se desilo sa Vijeirom, ali sam je isključivi krivac za to, jer je mislio da može da trenira kako hoće i kad hoće. Mogu da kažem da se nalazi na korak od odlaska u jedan japanski klub".

Kada su u pitanju ostali odlasci i dolasci, Terzić je najkonkretniju priču odložio do sastanka sa Božovićem, koji se ovog četvrtka vraća u Beograd. Ipak, govorio je o nekim detaljima.

"Biće odlazaka iz kluba, biće i dolazaka, a ono što je sigurno jeste da nosioci igre neće moći da odu i da ćemo pokušati da napravimo jači tim nego trenutno. To znači da neće moći da idu Donald, Kanga, Le Talek i Ruiz. Kanga i Ruiz su pun pogodak i biće najbolji u ovoj ligi. Slažem se da Mouče i Fibel nisu bili pogodak, ali niko na promociji nije pitao zašto ih dovodimo. Jači igrač sa biografijom od Moučeove nije doveden u Zvezdu i zato ne može da se kaže da je promašaj rukovodstva, ali eto, nažalost on i Fibel se nisu dobro snašli".

"Fibel blizu povratka u Rusiju"

Izvor: MN PRESS



Na pitanje kakav je status Tomasa Fibela, koji će se izvesno vratiti u rusku Premijer ligu, odgovor je dao sportski direktor Blažo Raosavljević:

"Mislim da smo blizu sporazumnog raskida ugovora i da će on opet u Rusiju".

Sa novinarima je razgovarao i finansijski direktor, Stefan Pantović, koji je objasnio da Fibel ne postavlja posebne uslove na rastanku.

"Ne traži ništa više od onoga što je do sada zaradio, čak je i oprostio deo duga".

Da li će se u Zvezdu vratiti neki bivši igrači? Na primer, Vukašin Jovanović i Boško Janković?

"Za sada, nismo blizu povratka bilo kog igrača", poručeno je.


"Kovilovo jeste cilj, ali..."

Izvor: MN PRESS

Ovog meseca, povela se vest o o želji Crvene zvezde da u nekadašnjoj bazi reprezentacije u Kovilovu napravi sopstveni trening centar.

Dokle se stiglo u realizaciji te ideje?

"Kovilovo jeste prioritet i angažovali smo pravni tim koji radi na prikupljanju svega što je potrebno za kupovinu. Pravno je komplikovano", objasnio je Terzić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC