• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Belodedić: Budesku u Zvezdi? Iznenađen sam!

Autor mondo.rs

Član generacije Crvene zvezde koja je "pokorila" Evropu 1991. godine Miodrag Belodedić za rumunske medije prokomentarisao mogući dolazak Konstantina Budeskua u Beograd.

 Belodedić: Budesku u Zvezdi? Iznenađen sam! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Rumunski mediji bruje o dolasku Konstantina Budeskua (27) u Crvenu zvezdu!

Fudbaler koji je poznat po nadimku "rumunski Ronaldinjo" blizu je prelaska u šampiona Srbije, a crveno-beli bi tako dobili pakleno pojačanje na poziciji "desetke". Za njega kažu da poseduje velki kvalitet, ali je vrlo komplikovanog karaktera i retki su oni koji uspevaju iz njega da izvuku "ono najbolje" što ume...

Zvezda je izgleda spremna na taj rizik, pošto rumunski mediji pišu da su pregovori u poodmakloj fazi, a povodom ovog transfera pozvali su i Miodraga Belodedića da prokomentariše koliko je ovo dobar porez za samog Budeskua, a koliko za Zvezdu.

Nekadašnji reprezentativac Rumunije i član šampionskih generacija Crvene zvezde (1991) i Steaue (1986) prilično je iznenađen ovim potezom Beograđana. 

"Prvo što me iznenađuje je to da su Srbi ostali bez pravih tehničara i da im je potrebno pojačanje na poziciji na kojoj igra pravi plejmejker. U Srbiji se igra vrlo agresivan fudbal...", poručio je Belodedić.

Crvena zvezda je prošlog leta angažovala Gelora Kangu koji je trebalo da bude direktna zamena za Aleksandra Kataija, ali je on još uvek u procesu prilagođavanja.

Propustio je i značajan broj utakmica zbog povrede, a Crvena zvezda bi u Budeskuu dobila fudbalera koga odlikuje i veliki broj golova. Blistao je u Petrolulu, a potom i u Astri Đurđu. Malo je nedostajalo da to učini i u dresu Steaue - ali je došla bogata ponuda iz Kine.


"Bilo bi dobro za mlade fudbalere da Konstantin Budesku pređe u Crvenu zvezdu. On ima mnogo iskustva i može mnogo toga da ih nauči... Treba reći da je Crvena zvezda u jednom trenutku imala dosta novca. Imali su posle mnogo finansijskih problema, ali koliko razumem imaju sada ruskog sponzora", zaključio je Belodedić priču za rumunske medije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC