• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Došlo vreme za rastanak: Tošić napušta CSKA

Autor mondo.rs

Turski mediji sa naznakom "ekskluzivno" pišu da je naš reprezentativac dogovorio sve uslove prelaska, ali da ostaje još dilema da li će ga CSKA pustiti sada ili na leto.

 Zoran Tošić napušta CSKA Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

  Zoran "Bambi" Tošić (29) stigao je u Moskvu, u CSKA, posle kratke epizode u Mančester junajtedu (2008-10) i odličnih igara na pozajmici u Kelnu (2009-10).

Do danas, odigrao je 224 utakmice za "armejce", postigao 46 golova, osvojio tri titule prvaka Rusije (2013, 2014, 2016), dva Kupa (2011, 2013) i jedan Superkup (2013), tako da je možda vreme da pronađe nove motive.

Izgleda da će se to i dogoditi i to već ove zime.

Turski mediji sa naznakom "ekskluzivno" pišu da je Tošić načelno dogovorio svoje uslove prelaska u Trabzonspor i da je ostalo samo još da se turski i ruski klubovi dogovore oko visine obeštećenja i dinamike isplate.

CSKA i nije baš u situaciji da "zateže", utoliko što će Tošić 30. juna 2017. postati slobodan igrač i što već sada može da bira sredinu u kojoj će igrati naredne sezone i potpiše ugovor s novim klubom. Ukoliko dogovor ne bude sklopljen za ovaj januar, Tošić će u junu biti slobodan da bez obeštećenja pređe u Trabzon ili bilo koji drugi klub.

U Trabzonsporu ga čeka "legija stranaca", ali trenutno tamo nema srpskih fudbalera. No, na srpskom će moći da priča sa argentinskim fudbalerom Luisom Ibanjezom, koji je bordo-plave pojačao prošlog leta kada je napustio Crvenu zvezdu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC