• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Điđi Bekali "krade" Zvezdino pojačanje

Autor mondo.rs

Kontroverzni vlasnik Steaue tvrdi da se Budesku još nije odlučio i da će on učiniti sve da ga dovede u Bukurešt, kao i još dvojicu igrača Astre.

"Bez obzira što mu Crvena zvezda nudi mnogo više novca nego mi, Budesku se još nije odlučio", tvrdi u izjavi za rumunske medije kontroverzni biznismen i političar, Džordž "Điši" Bekali, vlasnik Steaue iz Bukurešta.

Iako su pojedini srpski i rumunski mediji još pre dva dana objavili da je jedan od najtalentovanijih rumunskih fudbalera Konstantin Budesku, citiramo, "doputovao u Beograd da obavi lekarske preglede i potpiše za Crvenu zvezdu", do danas ništa još nije završeno i potpisano, a prema Bekalijevim rečima – i neće biti!

Ovaj svojevremeno osuđivani i zatvarani biznismen rekao je da veruje da je Steaua klub u kom će Budesku igrati naredne sezone.

"Pred nama je još situacija sa Budeskuom koju moramo da sredimo, a ja verujem da će biti tako. Baš verujem", rekao je Bekali, koji planira da dovede još dvojicu igrača Astre, Felipea Tešeiru i Žuniora Moraiša.

"Moraiš će doći, razgovarao sam sa njim. Što se Tešeire tiče i njega želimo, svejedno mi je da li će doći sada ili na leto. Želim ih obojicu, Budeskua i Tešeiru. Tešeira može da igra i ispred odbrane, tako da to nije problem", dovršio je Bekali izjavu posle koje je jasno da je Crvena zvezda dobila ozbiljnog konkurenta u pregovorima sa projektovanom "desetkom".


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC