• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda pali motore: Kanga i Ruiz odsutni, Budesku?

Autor mondo.rs

Crveno-beli u ponedeljak počinju pripreme za nastavak sezone. Klub potvrdio koji igrači neće doći na okupljanje. Očekuje se dolazak dvojice novih napadača.

 Crvena zvezda počinje zimske pripreme 2017 Izvor: MN PRESS


Posle 25 dana odmora, fudbaleri Crvene zvezde ponovo će biti na okupu. Bar veći deo njih.

Iz Ljutice Bogdana u nedelju je saopšteno da će trener branioca titule Miodrag Božović u 11 časova prozvati igrače, među kojima sigurno neće biti Gelor Kanga i Džon Ruiz.

Kao što je i odranije poznato, njihov dvojica odustvovaće sa prve faze priprema zbog obaveza u reprezentaciji, jer Kangu očekuje Kup nacija u Africi baš u njegovom Gabonu (14. januar - 5. februar), dok će Ruiz sa Kostarikancima učestvovati u Kupu Centralne Amerike (13. - 22. januar).

Takođe, zasad je sigurno poznato da član kluba više nije Ugo Vijeira, koji je ostvario transfer u u Japan, da je David Babunski zatražio raskid ugovora, kao i da je novi napadač Zvezde Srđan Vujaklija za MONDO najavio da dolazi na početak priprema, gde će se izvesno pojaviti i Crnogorac Vladimir Jovović, koji je završio pozajmicu Napretku.

Uz najavljeni dolazak Vujaklije, dugo je i transfer Nemanje Milića iz Spartaka u Zvezdu bio posmatran kao dogovoren, pa ostaje da se vidi i da li će i ofanzivac "golubova" zadužiti crveno-belu opremu i istrčati na trening pod Božovićevim vođstvom.

Ipak, najveću pažnju trenutno izazivaju pregovori o dolasku rumunske "desetke", Konstantina Budeskua i Zvezdina borba protiv Steaue za njegov potpis. S obzirom da iz kluba nema nikakve zvanične potvrde, ni demantija, ni najave tog transfera, ponedeljak će možda biti važan dan za novosti u vezi sa eventualnim dolaskom bivšeg igrača Petrolula, Astre i kineskog Dalijena.

Novosti u vezi sa tim pregovorima, kao i o nagoveštenom interesovanju za Norvežanina Vadima Demidova, pružiće trener crveno-belih, u obraćanju novinarima uoči prvog treninga.

Fudbaleri Zvezde treniraće u Beogradu do 11. januara, kada će otići u Sloveniju (Kopar), gde će boraviti do 23. januara i gde će odigrati dva kontrolna meča - prvi protiv istoimenog domaćina, a drugi 23. januara protiv FK Dekani.

Nakon povratka u Srbiju, Božovićev tim radiće u svojoj bazi do 27. januara, kada će otići na Kipar (Pafos), gde će se spremati do 13. februara, kada će u Beogradu usmeriti sav fokus ka 18. februaru i nastavku sezone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC