• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovetić potvrdio: Andaluzijo, evo me! (FOTO)

Autor mondo.rs

Crnogorski fudbaler Stevan Jovetić prelazi iz Intera u Sevilju.



Nekadašnji fudbaler Partizana Stevan Jovetić ispisuje novu stranicu u svojoj karijeri.

Od prolećnog dela sezone, 27-godišnji Jovetić će igrati u svom petom klubu u karijeri - španskoj Sevilji, višestrukom osvajaču Lige Evrope (Kup UEFA - pet puta) i učesniku osmine finala ovosezonske Lige šampiona.

On je danas fotografijom iz aviona, u društvu menadžera Nikole Damjanca, potvrdio da se iz Milana, odnosno Intera, seli u Španiju.

Sevilja je trenutno drugoplasirani tim španske Primere, sa 36 bodova, četiri manje od lidera Reala iz Madrida (ima meč manje) i bodom više od Barselone.


On bi trebalo da igra na pozajmici u Sevilji u narednoj polusezoni, a na kraju sezone španski klub će imati pravo da otkupi njegov ugovor za 14 miliona evra

Ako Sevilja to učini, Inter će zaraditi oko 4 miliona evra na njegovoj prodaji, s obzirom da ga je Mančester sitiju platio 10 miliona evra.

Jovetić je otputovao u Andaluziju na lekarske preglede i ukoliko ih prođe, što je formalnost, potpisaće ugovor sa španskim timom.

Crnogorski reprezentativac ove sezone nije dobio mnogo prilika da igra za "neroazure", odigrao je tek četiri utakmice u Seriji A, pa je odlazak najbolja opcija za obe strane.

Popularni "Pujo" bi svakako napravio više da mu karijera nije bila isprekidana čestim povredama, a najtežu je svakako doživeo u Fiorentini, na "Artemio Frankiju", gde 4. avgusta 2010. pokidao ligamente kolena i pauzirao 290 dana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC