• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stigao kvartet novajlija u Zvezdu, uskoro i štoper

Autor mondo.rs

Šampion Srbije pojačao se u zimskom prelaznom roku četvoricom igrača, koji su predstavljeni javnosti uoči početka priprema za prolećni deo Superlige. Sportski direktor najavio još jedan dolazak

Crvena zvezda predstavila je četvoricu novih igrača.

U Ljutice Bogdana stigli su Milan Pankov, Srđan Vujaklija, Nemanja Milić i Milan Senić.

Srđan Vujaklija, stigao je iz Borca iz Čačka i potpisao ugovor na dve godine.

On je naveo da je dolaskom u Zvezdu ispunio dečački san i da se nada da će i u crveno-belom dresu nastaviti "da svira violinu" kao što je to činio proslavljajući golove za Čačane.

"Nadam se da ću i ubuduće svirati violinu kao i do sada protiv Zvezde, nadam se da će se i Delijama to svideti, to je potez za moju ženu", istakao je Vujaklija i dodao da je dobro što će u napadu imati konkurenciju.

Vujaklija zbog suspenzije nije igrao za Borac u jesenjem delu sezone, ali je naveo da nije "sedeo skrštenih ruku".

"I kada ne igrate dve ili tri nedelje to je velika pauza, a tek pet, šest meseci... Ipak, nisam sedeo za to vreme. Radio sam naporno i u formi sam. Uželeo sam se fudbala i jedva čekam da počnem".

Uz Vujakliju za mesto u napadu konkurisaće i Milan Pankov i Nemanja Milić.

"Čast što sam u najvećem klubu sa tradiciom i istorijom i nadam se da ću opravdati poverenje stručnog štaba. Srećan sam što sam stigao u Zvezdu, a konkurencija će me samo podstaći da još više radim i napredujem", poručio je na predstvljanju Pankov, koji je stigao iz Radničkog iz Niša.

RAOSAVLJEVIĆ O EDSONU

Sportski direktor Blažo Raosavljević prokomentarisao je izjavu brazilskog štopera Edsona, koji se žalio na tretman dok je igrao u Zvezdi, ali i na kašnjenje plate. "Onima koji ne igraju je kriva Zvezda, niko ne gleda sebe. To su insinuacije, plata kasni svuda, pa i u Evropi, ima par klubova gde je na vreme. Zašto se ostali nisu bunili? Bune se samo oni što ne igraju", rekao je Raosavljević.

Minutaži u novom klubu nada se i pojačanje iz subotičkog Spartaka Nemanja Milić, koji je rekao da mu ipak više odgovaraju bočne pozicije u timu.

"Veliko je zadovoljstvo što ću nositi dres Zvezde. Smatram da je ovo ogroman korak u mojoj karijeri, nadam se da ću se nametnuti treneru. Radiću maksimalno i očekujem da ću se dobro uklopiti u ekipu", rekao je Milić.

Uz napadače ugovor sa crveno-belima na četiri i po godine potpisao je 19-godišnji Milan Senić, koji je do sada nastupao u Nemačkoj.

On je naveo da je oduvek navijao za Zvezdu.

"Srećan sam što sam ovde gde su najbolji navijači. Još kao mali sam bio veliki navijač Zvezde", rekao je Senić.

"Bilo je ponuda drugih klubova, ali kada sam čuo da me želi Zvezda, prestao sam da razmišljam. Odmah sam želeo ovde jer za Zvezdu navijam od malih nogu", rekao je Senić, uz komentar na izjavu Zvezdana Terzića da podseća na Kristijana Ronalda da "još nije kao portugalski fudbaler, ali da će pokazati sve što može".

Sportski direktor Zvezde Blažo Raosavljević rekao je da će u Ljutice Bogdana uskoro stići i novi štoper, ali nije želeo da otkrije njegovo ime.

"Doći će neko, ali ne bih da otkrijem ko. Kada god otkrijemo, uvek se nešto izjalovi", rekao je Raosavljević.

On se osvrnuo i na priče o povratku argentinskog levog beka iz Trabzona Luisa Ibanjeza.

"Na toj poziciji imamo Mihaila Ristića, Dušana Anđelkovića i Stefana Miloešvića, koga smo platili i na koga računamo u budućnosti. Kada bismo vratili Ibanjeza, Milošević bi otišao u drugi plan i ne bi bilo kako smo planirali", naveo je Raosavljević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC