• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kinezi "luduju" i u Interu

Autor mondo.rs

Suning grupa je prema pisanju italijanskih novina spremna da učini Marka Veratija jednim od najskupljih fudbalera sveta.

Marko Verati (24) letos je potpisao novi petogodišnji ugovor sa Pari sen Žermenom, ali je njegov agent nagovestio mogućnost rastanka već na kraju ove sezone i od tada traju spekulacije o budućem klubu odličnog italijanskog "veziste".

Prvo je dovođen u vezu sa Juventusom, čiji je navijač i koji ima potrebu za fudbalerom tog profila, a sada list "Republika" piše o ozbiljnom interesovanju Intera.

Navodno je kineska Suning grupa, koja je od juna 2016. vlasnik većinskog paketa Interovih deonica, spremna da za Veratija ponudi čak 78 miliona evra!

To bi bilo sasvim u duhu transfer politike koju ove zime vodi većina kineskih klubova, a Veratija bi svrstala u red desetak najskupljih fudbalera svih vremena.

Naravno, od svega toga lako može da ne bude ništa, jer igrač ima čvrst ugovor sa "svecima", a verovatno bi se u slučaju stavljanja na transfer listu pojavio još neki zainteresovani klub...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC