• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kosta trenira sam, uskoro odluka

Autor mondo.rs

Napadač Čelsija u utorak bi trebalo da razgovara sa menadžerom ekipe Antonio Konteom.

Dok ostali fudbaleri Čelsija uživaju u dvodnevnom odmoru nakon subotnjeg trijumfa u Lesteru (0:3), Dijego Kosta trenira potpuno sam, piše "Skaj sports".

On je u petak uveče ispao sa liste putnika za Lester, pošto je Antonio Konte procenio da ga je psihološki poremetila ponuda iz Kine vredna 30 miliona evra godišnje.

Konte je posle utakmice izjavio da je razlog Kostinog neigranja povreda leđa, ali mediji nisu "kupili" to objašnjenje.

Izvori "Skaj sportsa" tvrde da će se najbolji strelac Čelsija (dao 14 golova u Premijer ligi, koliko i Aleksis Sančez i Zlatan Ibrahimović) i menadžer ekipe sastati u utorak, kada se Konte ponovo pojavi na radnom mestu, a onda bi trebalo da bude jasnije kojim će tokom dalje teći ova priča.

Dijego Kosta nalazi se na meti Tjanđina, koji mu nudi godišnju platu za pet miliona evra veću od one koju je doskorašnji saigrač, Brazilac Oskar, dobio od Šangaja SIPG.

Nekadašnji reprezentativac Engleske Rej Vilkins, koji je u vreme Karla Anćelotija bio član Čelsijevog stručnog štaba, smatra da bi Kosta odlaskom u Kinu praktično prestao sa ozbiljnim igranjem fudbala.

"Ako želi da ode u Kinu samo zbog novca, onda ja to ne razumem. Ako kao vrhunski fudbaler, star 28 godina, ideš da igraš u Kini, ti bazično poručuješ da je tvoja karijera gotova. Kao što je uradio Oskar", kaže Vilkins.

"Zar ti mladi ljudi ne zarađuju dovoljno novca ovde? Verujem da je Kosta veoma dobro plaćen za to što radi, a takođe i da bi mu Čelsi dao novi, bolji ugovor, ako bi on to želeo".

Čelsi ima sedam bodova više od Totenhema i Liverpula i neki njegovi igrači su već izjavili da mogu da osvoje titulu i ako Kosta ode.

"Mislim da im je Kosta ipak potreban. U fantastičnoj je formi. Prošle sezone je bio sramotan, sada je fenomenalan. Postiže golove na sve moguće načine i ako pitate odbrambene igrače, reći će vam da im je Kosta najteži protivnik u Premijer ligi".

Naredni meč, protiv Hala kod kuće, na programu je 22. januara.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC