• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolarov: Pep je najbolji, možemo do titule

Autor mondo.rs

Srpski defanzivac stao u Gvardiolinu odbranu i poručio da titula u Premijer ligi još nije izgubljena.

Mančester siti je sa šest pobeda iz prvih šest kola u septembru bio "viđen" kao novi prvak Engleske, a sada, iako je takmičenje tek ušlo u drugu polovinu, mnogi veruju da neće završiti ni u prva četiri, što je zbog nastupa u Ligi šampiona osnovni cilj šest-sedam najjačih timova Premijer lige.

Takvo mišljenje proizilazi iz načina na koji su "građani" doživeli neke poraze poslednjih nedelja, pre svega od Lestera (4:2) i Evertona (4:0) na gostujućim terenima.

Pep Gvardiola zbog toga je došao na udar medija i stručnih komentatora, koji ističu da njegove atipične ideje ne mogu da se "prime" u aktuelnom sastavu Sitija.

Sada već bez ustezanja, pominje se i reč "kriza", iako ekipa, recimo u poslednjih šest kola (4-0-2), nema toliko loš učinak.

Evo šta o svemu tome misli Aleksandar Kolarov, koji je i sam osetio Gvardiolinu želju za eksperimentisanjem, pošto je na nekim utakmicama sa svoje uobičajene pozicije levog beka bio pomeren u centralni deo odbrambene linije.

"Gvardiola je u ovom trenutku najbolji trener u svetskom fudbalu i za sve nas je veliko zadovoljstvo da igramo za njega. Sigurno je da možemo mnogo da se popravimo i da nam je neophodno da više pobeđujemo, ali tek smo na početku putovanja i mislim da ćemo biti sve bolji", izjavio je Kolarov za zvanični sajt Sitija.

Očigledno, Gvardiola je tu da radi na duge staze, ali srpski veteran nije spreman da se odrekne sna o trećoj tituli u šest sezona - iako je i sam Katalonac izrazio sumnju u takav epilog.

"I dalje mislim da će se za titulu igrati do poslednjeg kola, a mi moramo da se potrudimo da ostanemo u trci. Samo treba da počnemo da dobijamo utakmice u kojima dominiramo, što nam za sada često nije polazilo za rukom. Takva je Premijer liga, svaki protivnik je težak, bilo da je u vrhu ili na dnu tabele".

Zaostatak za vodećim Čelsijem iznosi 10 bodova, ali drugoplasirani Totenhem "beži" samo tri boda. A, koga Siti dočekuje u narednom kolu, u subotu od 18.30? Upravo Totenhem.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC