• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džeko u šali: Potrebna je energija za onakav šut!

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Fudbaler Rome našalio se na svoj račun nakon očajno izvedenog penala. "Imam 'električni' karakter. To ste mogli vidjeti kako sam izveo penal, koliku sam energiju uložio. Šalu na stranu, potrebno nam je mnogo energije", kaže Edin Džeko.

Edin Džeko, kapiten fudbalske reprezentacije BiH kazao je da je Romi "potrebno puno energije", te u šali dodao: "Mogli ste da vidite energiju koju sam uložio u taj penal", aludirajući na kazneni udarac koji za vikend nije realizovao protiv Udinezea.

Džeko je na gostovanju kod Udinezea u 20. kolu Serije A kod vođstva njegove Rome rezultatom 1:0 promašio penal, tako što je loptu poslao visoko preko gola. Na njegovu sreću, "vučica" je do kraja uspjela zadržati prednost i na kraju slaviti važnu pobjedu u borbi za sami vrh tabele.

"Imam 'električni' karakter. To ste mogli vidjeti kako sam izveo penal, koliku sam energiju uložio. Šalu na stranu, potrebno nam je mnogo energije, jer želimo napraviti dobar rezultat ove sezone", kazao je Džeko za italijanske medije tokom druženja sa sponzorima koje je organizovala Roma.

...
Izvor: YouTube

Nakon 20 odigranih kola Roma je na drugom mjestu sa 44 boda, jednim manje od lidera Juventusa koji ima i utakmicu manje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC